Sayfa 564/937 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    öyle bir muhalefet var ki kardeşim seçim olsunda kurtarsın milleti bırakın arkadaşlar bunları şuan da seçim olsa da olmasada bir şekilde böle yola devam çünkü şuan bu ülkeyi daaha da güzelleştirebilecek kapasitede bir muhalefet yok maaalesef o yüzden halimize şükredelim bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.;))
    Hırsızlık biter yolsuzluk biter en azından,geçmediğin köprünün kullanmadığın hastanenin parası çıkmaz en azından cebinden,15 bin euroluk arabaya 1 milyon ödemek zorunda kalmazsın,hergün döviz ne olacak korkusu yaşamazssın hiç olmazsa,devleti soyan talan eden diploması bile olmayan bürokratların olmaz,tek adam rejimin olmaz demokrasi olur ülken yatırımcı çeker,paran istikrar kazanır faizin ülke riskin düşer,haa yok bunlar olmasın dersen yatırımcı kazanç nerdeyse orda olur benim için hava hoş,olan ülkeye olur,bir taraf çok zenginler diğer taraf sürünür.

2.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Hırsızlık biter yolsuzluk biter en azından,geçmediğin köprünün kullanmadığın hastanenin parası çıkmaz en azından cebinden,15 bin euroluk arabaya 1 milyon ödemek zorunda kalmazsın,hergün döviz ne olacak korkusu yaşamazssın hiç olmazsa,devleti soyan talan eden diploması bile olmayan bürokratların olmaz,tek adam rejimin olmaz demokrasi olur ülken yatırımcı çeker,paran istikrar kazanır faizin ülke riskin düşer,haa yok bunlar olmasın dersen yatırımcı kazanç nerdeyse orda olur benim için hava hoş,olan ülkeye olur,bir taraf çok zenginler diğer taraf sürünür.
    yıllar önce ki gibi değil mi güldürme ALLAH aşkına )))))

3.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    keşke oraya BARİ ŞU DÖNEMDE HASTAHANE yazmayaydın)))))

4.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    keşke oraya BARİ ŞU DÖNEMDE HASTAHANE yazmayaydın)))))
    Nato mermer nato kafa,hazinenin cebinden beş kuruş çıkmayacak diye yapıldı köprüler otoyollar hastaneler havalimanları,ama hepsine hazine garanti verdi.üstelik dövizle.hazine kendi inkanları ile yapsaydı bu yatırımları 100 liranın 90 lirası hazinede kalır yandaşa gitmezdi,ama bunu anlayacak kapasite ve beyin yok malesef bazılarında.ben trende bakarım ozamanda yazdım krdmrd 2.40 maliyetti 7.50 yi gördü netholding 1.70 maliyetti 6.25 i gördü.şimdi dolar diyorum,hodri meydan diyorum,fakirlik diyorum sürünme diyorum,hep birlikte göreceksiniz.karşılıklı polemiğe girmeyelim.zaman herşeyin göstergesi olacak.sen doğru bildiğini yap ben doğru bildiğimi yapim.

5.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Nato mermer nato kafa,hazinenin cebinden beş kuruş çıkmayacak diye yapıldı köprüler otoyollar hastaneler havalimanları,ama hepsine hazine garanti verdi.üstelik dövizle.hazine kendi inkanları ile yapsaydı bu yatırımları 100 liranın 90 lirası hazinede kalır yandaşa gitmezdi,ama bunu anlayacak kapasite ve beyin yok malesef bazılarında.ben trende bakarım ozamanda yazdım krdmrd 2.40 maliyetti 7.50 yi gördü netholding 1.70 maliyetti 6.25 i gördü.şimdi dolar diyorum,hodri meydan diyorum,fakirlik diyorum sürünme diyorum,hep birlikte göreceksiniz.karşılıklı polemiğe girmeyelim.zaman herşeyin göstergesi olacak.sen doğru bildiğini yap ben doğru bildiğimi yapim.
    NEYSE YA anlatılmaz yaşanır umarım para kurtarır seni (kapasite ve beyin ise göreceli oldu günümüzde ) hayırlı kandiller.

6. Para günümüzde herşey,batmış biri ile çıkmış biri aynı olmaz.Akıllı olan kazanır.Hadi benim söylediklerimi geç bi tarafa koy,peki ülkenin cds lerini nereye koyacaksın.Makarna yerine et ve balık tüketmek lazım.ama gel gör ki makarna tüketenler et ve balık tüketenleri savunur vaziyette.o yüzden birşey söyleyemem.Barbaros şansalın güzel bi sözü var ülke için,şuan ki durum tam da öyle.Stockholm sendromu kör etti milleti,ne denebilir ki.ne desek boş ne yazsak boş,şükretmeye devam edin.

7.  Alıntı Originally Posted by okacha Yazıyı Oku
    para günümüzde herşey,batmış biri ile çıkmış biri aynı olmaz.akıllı olan kazanır.hadi benim söylediklerimi geç bi tarafa koy,peki ülkenin cds lerini nereye koyacaksın.makarna yerine et ve balık tüketmek lazım.ama gel gör ki makarna tüketenler et ve balık tüketenleri savunur vaziyette.o yüzden birşey söyleyemem.barbaros şansalın güzel bi sözü var ülke için,şuan ki durum tam da öyle.stockholm sendromu kör etti milleti,ne denebilir ki.ne desek boş ne yazsak boş,şükretmeye devam edin.
    para ve şükür (dedim ya kardeş beyin ve kapasite görecelidir)......

8.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    para ve şükür (dedim ya kardeş beyin ve kapasite görecelidir)......
    Aynen,kimisi kullanmak için taşır,kimisi taşımak için,beyin donanımdır herkeste vardır,akıl yazılımdır sayılı insanda vardır.

Sayfa 564/937 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •