Sayfa 564/805 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Telekonferans notlari hicbir yerde yok zaten o beyinsiz analistler de bunlardan besleniyorlardir. Erkek gibi soru soracak bir tane adam yok iclerinde zaten donen dumenlerden cogunun haberi de yok .Analistleri gazeteciler gibi dusunun dostlar alisveriste gorsun sorulari sorarlar , toplanti oncesi hepsine mail attim bakin bunlari bunlari sorun diye de niye ugrassin kendini sikintiya soksun. Bunlarin hakkindan tek gelecek kisi var o da malum kisi . Birileri kulagina fisildayacak su firmaya cokelim diye o kadar , onun bile gucu belki yetmez cunku bu oc lari cok derin tahmin ettigimizden de derin . Kuresel guclerle derin baronlarla baglantilari var

2. Bizde bigün tavan görür müyüz be endeks buralara geldi biz hala lay lay lom bi düzeltse bizi düzerler bu gidişle

3. Yonetime ve patronlara baski yapmazsaniz 3 sene daha ayni sekilde devam eder , yazin arayin saldirin . Baska turlu olmaz , yoksa ilk Endeks duzeltmesinde geldigimiz yer olan 400 milyon dolara geri duseriz . Siz bakmayin yok su topluomus bu topluyormus mesajlarini 2021/12 bilancosu oncesi de yabanci aliyormus izlenimi verdiler . Cikmis millet takas analiz ve teknik analiz yapmaya calisiyor cok gordum boyle twitler mesajlar !! Tek care patronlara ve yonetime Agir baski . Arayin sorun sizi gasp edenleri hesap sorun itibarlarini bes paralik edin sosyal medyada . Mecbur harekete gececekler o zaman

4. bu şirket toprak dede denen adamın diilmiydi .ortağı ..vay beee öyleyse eğer dede mede ayaklara ii hamurtlamışlar .bunlarda o dede ayaklarından nemalanaıyo

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Yonetime ve patronlara baski yapmazsaniz 3 sene daha ayni sekilde devam eder , yazin arayin saldirin . Baska turlu olmaz , yoksa ilk Endeks duzeltmesinde geldigimiz yer olan 400 milyon dolara geri duseriz . Siz bakmayin yok su topluomus bu topluyormus mesajlarini 2021/12 bilancosu oncesi de yabanci aliyormus izlenimi verdiler . Cikmis millet takas analiz ve teknik analiz yapmaya calisiyor cok gordum boyle twitler mesajlar !! Tek care patronlara ve yonetime Agir baski . Arayin sorun sizi gasp edenleri hesap sorun itibarlarini bes paralik edin sosyal medyada . Mecbur harekete gececekler o zaman
    Aga senin yöntemine saygı duyuyorum ama benim yapmayacağım iş.İnsan dediğin kendine sövdürecek iş yapmaz bunlar o kadar alışmışki sen sövdükçe ohh biraz daha der boşa yoruyorsun kendini bu benim kanaatim tabi. Bana bi arkadaşım ilk hisseye girerken demişti bırak şu dinazorları diye ama işte biz şirkete hasta olduk bu ******ları hesaba katmadık yanlış yaptık vaktimi çalıyorlar elbet o parayı bu hisseden alacağım sonrada kahveyi içerken ah ulan dişli domuz ne uğraştırdın diyeceğim ******** tahtacı istediği kadar uğraşsın elbet gidecek ama bugün ama yarın

6. Toprak dedenin kankasi bizimki , Turkiyenin en cok kimyasal Gubre satan firmasinin sahibi tema yk inda iste . Sermaye bu kadar ikiyuzlu bu kadar asagilik!! O bunagin damadi soydu firmayi Murat Gigin acin bakin kendi sirketlerine. Zen enerji vs . Kendisi gunes panelleri vs kurdu , tekzeni ic etti , bu onursuz kopekler bizlerin parasini calanlar!!

https://www.viemyatirim.com.tr/en/zen-enerji-2/

7.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Aga senin yöntemine saygı duyuyorum ama benim yapmayacağım iş.İnsan dediğin kendine sövdürecek iş yapmaz bunlar o kadar alışmışki sen sövdükçe ohh biraz daha der boşa yoruyorsun kendini bu benim kanaatim tabi. Bana bi arkadaşım ilk hisseye girerken demişti bırak şu dinazorları diye ama işte biz şirkete hasta olduk bu ******ları hesaba katmadık yanlış yaptık vaktimi çalıyorlar elbet o parayı bu hisseden alacağım sonrada kahveyi içerken ah ulan dişli domuz ne uğraştırdın diyeceğim ******** tahtacı istediği kadar uğraşsın elbet gidecek ama bugün ama yarın
    Ortak sen yenisin bize gore kaybin bizler kadar degil , son 7-8 aydir buradasin sen . Cemal Bey , sayin Karani falan bizler Agir kazik yiyen ekipteyiz . Umarim 2 sene sonra Boyle olmaz ama olursa bizden farkli olmazsin sende ne yazik ki .

8. Bu arada sayin sehzade ara kufret demiyorum her platformda hirsiz olduklarini belirt yeter , hicbir sey yapamazlar . Dava falan edemezler cunku suclular . Rezil rusva olmalilar , bakin katilacak varsa holding onune gidelim 30-40 kisi toplariz basini cagiralim varsa boyle organize bir eyleme cesaretiniz ben varim, o zaman gorursunuz sirket hisseleri nasil artiyormus!! Bunlarin turkiyeye rezil olmasi lazim baska turlu bir hamle beklemeyin . Beklemekle bir sey olmadigini biz test ettik siz de etmeyin kacan firsatlara cok yanariz daha yoksa

Sayfa 564/805 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •