Sayfa 564/872 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Valla bunlar ky nın tersini yapmayı seviyorlar..şimdi tüm ky lar artık trade düşünürken bunlar da inadına alıp götürecek gibi...:kahkah: kırk yıllık banvit bizim inadımıza huyunu değiştirecek...umarım bu sayede maliyeti yukarıda olanların zararı çıkar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Satan iş yatırım ve yatırım finansman idi, şu an yine aynı tempoda satsalar basarlar tahtayı ama bekleyip yavaş yavaş yuvarlayacaklar yine.

Yine de piyasa 14 altını pek kabul etmiyor, benim gözlemim bu.

Yatırım finansın elinde mal kalmadı ki. İş yatırımın elinde malın tamamının satanlarda olması mümkün değil ama hala ellerinde büyük miktar kağıt var

4. acaba alanlar kimler...iş yatırımın elinde kalmadığına kanaat getiren bazı kimseler mi hisseyi çıkarıyor ?? takasları ve bu gün alanları görenler gösterebilirse iyi olacak...ben de çok merak ettim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Asıl mesele kağıdın ocak ayına göre %40 civarında ucuzlaması ve ay sonunda gelecek bilanço beklentisi olmalı inşallah güzel bir bilanço açıklar. Bugünkü işlem hacmi 12 Şubattaki hacmi yakaladı. O günde böyle pik yapmıştı. Ama sonu hüsran olmuştu

6.  Alıntı Originally Posted by moneyfor Yazıyı Oku
    Yatırım finansın elinde mal kalmadı ki. İş yatırımın elinde malın tamamının satanlarda olması mümkün değil ama hala ellerinde büyük miktar kağıt var
    Onlarda zaten mal yok, birilerinin malını satıp duruyorlar işte.

Takasları dikkatli incelemeni tavsiye ederim kasım sonrası için, anlarsın dönen mevzuları.

7. geçmişte işlem hacmi bunun gibi çok yükseldikten sonra bir kaç gün işlem hacmini düşürerek düzeltmeye geçerdi...eğer eski huyu devam ediyorsa bunu yapabilir..ama kişiliği tamamen değişmiş ise o başka tabi..o zaman ne yapacağını ben artık kestiremem...

ama normal şartlarda bu durumdaki bir hissenin düzeltme yapması gerekiyor...ama spek yine inadımıza girerse direk de çıkarabilir...:kahkah:

Mart sonunda kağıdın 16.300 olduğunu düşünürsek sevinilecek bir durum olmadığı açık. Yarın düşmezse bu bile bir şeydir.
    bol kazançlar

Sayfa 564/872 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •