Sayfa 565/964 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    döşem tekstille beraber yuzde 67 altına düşmediği için açıklama gönderme zorunluluğu yok
    Dediğiniz gibi bile olsa anlarız yakında. Fark etmez zaten. Ne olursa olsun buradayım.

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    döşem tekstille beraber yuzde 67 altına düşmediği için açıklama gönderme zorunluluğu yok
    Gayet yerinde bir bilgilendirme olmuş teşekkür ederim kendi adıma. Artı şirketi arayan arkadaş olmuş. Sormuş bu durum ne diye. Şirketteki kişi bilgim yok demiş olanlardan. Yahu olsa bile telefonda size tane tane anlatırmı ne olup ne bittiğini yine artı bu şirketi arayan arkadaş malumunuz gitti yüzyüze görüştü. Orda bile bunların bu plandan yapılacaklardan haberi varken hiç size hisettirdimi...cevabını söyleyimmi kocaman bir HAYIR. Arkadaşlar demir tavında dövülür. sakin olup izlemeye devam edin.Çok kasmayın. hissenize sahip çıkın yeter

3.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Gayet yerinde bir bilgilendirme olmuş teşekkür ederim kendi adıma. Artı şirketi arayan arkadaş olmuş. Sormuş bu durum ne diye. Şirketteki kişi bilgim yok demiş olanlardan. Yahu olsa bile telefonda size tane tane anlatırmı ne olup ne bittiğini yine artı bu şirketi arayan arkadaş malumunuz gitti yüzyüze görüştü. Orda bile bunların bu plandan yapılacaklardan haberi varken hiç size hisettirdimi...cevabını söyleyimmi kocaman bir HAYIR. Arkadaşlar demir tavında dövülür. sakin olup izlemeye devam edin.Çok kasmayın. hissenize sahip çıkın yeter
    Gene kafalar güzel. İçsel bilgi nedir bir zahmet öğrenin. Her telefon açana bilgi verilirmi. İnsider trading nedir.
    Eminim biliyorsunuz. Şirket gerekli görürse açıklama yapar. Yapmazsa para cezası var. Cinali beyin dediğine göre açıklama zorunlukuğuda yokmuş. Eee bu kadar yatırımcı varken neden sana bana bilgi versin zt.

4.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Gene kafalar güzel. İçsel bilgi nedir bir zahmet öğrenin. Her telefon açana bilgi verilirmi. İnsider trading nedir.
    Eminim biliyorsunuz. Şirket gerekli görürse açıklama yapar. Yapmazsa para cezası var. Cinali beyin dediğine göre açıklama zorunlukuğuda yokmuş. Eee bu kadar yatırımcı varken neden sana bana bilgi versin zt.
    Bende aynısını diyorum fabrika zaten. Niye arkadaşım sana bilgi versinler Şirketi arayan arkadaşı kastediyorum. Adamı oyarlar yarın kapının önüne korlar alimallah. Durduk yerde adam işindenmi olsun.

5. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Bende aynısını diyorum fabrika zaten. Niye arkadaşım sana bilgi versinler Şirketi arayan arkadaşı kastediyorum. Adamı oyarlar yarın kapının önüne korlar alimallah. Durduk yerde adam işindenmi olsun.
    Haklısınız. Yanlış anlamışım.

7.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    İlk defa doğru konuştun
    Bunu senin için dün yazmıştım bak ne kadar doğru söylemişim

8. Biri okur anlamaz biri anlayamaz biri yanlış anlar biri yanlış hesaplar

Peki bogazici mezunu Selim Sayılgan a o kadar çemkirdiniz ama bi aynaya bakipta nerde hata yaptım diye düşündunuz mu?

Sayfa 565/964 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •