Sayfa 565/1032 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Büyüklerin kağıttan en ufak bir beklentisi yok. CB Amerikaya gidiyor, Trumpla görüşür sorunlar kısmen çözülür vs. hepsi hikaye... hamle olmadan hareket olmayacak görünen bu

2. % 10 yukarıdan alırım batağa bulaşmam demek bu olsa gerek...

Yok, %10 yukaridan da almiyor. %8 otomatige koyuyor her gun. %8 cikmissa seans icinde, donmustur, serbestten alirim diyor. 2 aydir guzel calismis.

Hisse cok kotu yine. Cete satip Tombul Kusa giriyor.

Yakinda ceza dusecektir belki, o bekleniyordur.

Bu arada ben de Trendle ayni olumlu gorusteyim hisse hakkinda. Sonuc olarak senelerdir dalgalandigi bantin altinda. Ama zamanlamasi simdi degil bence. Artik su Papazla olaylar biraz netlesir herhalde.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok, %10 yukaridan da almiyor. %8 otomatige koyuyor her gun. %8 cikmissa seans icinde, donmustur, serbestten alirim diyor. 2 aydir guzel calismis.

Hisse cok kotu yine. Cete satip Tombul Kusa giriyor.

Yakinda ceza dusecektir belki, o bekleniyordur.

Bu arada ben de Trendle ayni olumlu gorusteyim hisse hakkinda. Sonuc olarak senelerdir dalgalandigi bantin altinda. Ama zamanlamasi simdi degil bence. Artik su Papazla olaylar biraz netlesir herhalde.
    Hocam malesef endişelerimde haklı çıkabilirim, papaz tutulur günah keçisi Trump olur gibime geliyor. İnşallah yanılırım...

Papazın kağıdı bu mu oldu ), rahip diyelim ya da ?..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    BDDK/AKBEN: EMLAK BANKASI MODELİ ÜZERİNDE CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR, SONRA AÇIKLAYACAĞIZ

Daha evvel emlak bankası ekgyo ve halkb üçgeninden bahsettim idi..
    Pek dikkat edilmedi ama halkb yatırımcıları bunun üzerine kafa yormaları gerek diye düşünüyorum!!
    Hocam bu meret kafa bırakmış mıdır yatırımcılarında maalesef ?..

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Hocam malesef endişelerimde haklı çıkabilirim, papaz tutulur günah keçisi Trump olur gibime geliyor. İnşallah yanılırım...
    Bence oldukca mantikli dedigin. Ama yetkisiz'in de senaryosu mantikli. Artik 6 Kasim'da neyin ne oldugu ortaya cikmis olur herhalde.

Portofyumun yuz karasi. 9 ayimi yedi. 10. ayda isi biter.

8. ...Arkadaşlar çok acı cektiniz, sabrettiniz, direndiniz, yüzdünüz yüzdünüz kuyruguna geldiniz...Endeks develüe olan TL karşişinda yeniden degerleme babında bir duzeltmeye ekim/kasim/aralik surecinde girmeye aday...asiri satis yiyen bankalar olmadan endeks zaten toparlayamayacagina gore herne halt neden bulunacaksa bulunup endeks duzeltme surecine girecektir...100bin alti çalı dibi cirpiliyor bilginize...100bin ustu hizlanabilir...

halkb in grafigine bakin hele; bu grafik 5 yilda bir cizilir...hic bir piyasa omur boyu ayi yada boga cizmez...cayinizi alin tuştan elinizi uzak tutun...sadece seyirci olun...birakin piyasa calkalasin son flash haber/ler(özünde planlanmiş üfürükten teyyare haberler algiyi pozitife evriltecektir/bir süre) gunune dek...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 565/1032 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •