Dolar 5.40 olacak diye 6931 kupeli koca danayý aldýk. 5.20 altýna inerse gidip danayý deðiþtireceðim
Dolar 5.40 olacak diye 6931 kupeli koca danayý aldýk. 5.20 altýna inerse gidip danayý deðiþtireceðim
AB, Fransa, Ýngiltere ve Almanya'dan Ýran`a yaptýrým konusunda ortak açýklama yaptý.
``Avrupalý firmalarý koruma konusunda kararlýyýz.`` ifadesine yer verildi. Yaptýrýmlardan etkilenebilecek AB menþeli þirketleri koruma amacýyla güncellenmiþ AB ``Engelleme Mevzuatý``nýn yarýndan itibaren devreye sokulacaðý vurgulandý. 06 Aðustos 2018 - 13:18
http://www.borsagundem.com/haber/avr...lamasi/1332613
Birlikten kuvvet doðarmýþ AVRUPALI firmalarý AB koruyacakmýþ peki TÜRK firmalarý kim koruyacak ? Hadi bakalým gidip ÝSLAM birliðinden bu konuda bir destek alalým olmamý ! Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz , keþke ELÝN Dolarlarýný alýp YANDAÞ betonculara gömmeseydik þimdi bizle bu kadar uðraþamazlardý. Dolarlarý kim yediyse hesabý da onlar ödeyecek umutabi den tek CENT iþlemez.
Az önce bursa viþne caddesinde müþteriden aldýðým bir miktar parayý döviz bürosunda 500 dolar yaptýrayým dedim aldýðým yanýt elimizde hiç dolar yok herkes hücum ediyor yanimdada bir adam 2000 dolar istedi yarýn gelin dedi inanýlýr gibi deðil piyasada dolar kalmamýþ
Borsa kenefi normal þartlarda bugün eksi açmasý lazýmdý TÜPÇÜ gazý borsanýn çakallarýna ilaç gibi geldi. Desem ki saðlam , borcu harcý olmayan , ihracatçý þirketler pirim yapýyor hadi neyse ,yeriz zokayý ama bakýyorum bankalar en çok yükselenler. Yahu tamam borsanýn kerizi hiç bitmez lakin bankalar ! nasýl yükselir bunu yiyeyecek kadar da keriz olmamalý diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri