yüzde 20 marjının eli kulağında açıklama gelebilir bugün yarın
yüzde 20 marjının eli kulağında açıklama gelebilir bugün yarın
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
20 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere; motorinde 2 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşti - EPGİS
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) twitter sayfasından şu açıklama yapıldı:
20/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; motorinde 2 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Gram altında düşüş %3’ü aştı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mark Mobius:
- TCMB'nin faiz kararını artırması iyi oldu, TL'nin değer kaybı önlendi
- Faiz tarafında atılan adım Türkiye'nin faydalanacağı bir ortam yaratacak
- Türkiye'ye güvenimizi kaybetmedik
- Türkiye'deki tahvillerin ilginç olduğunu düşünüyorum
Kaynak: Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bankaların sn damat bey gittiginde yukarı gidecegini aylardır söyledik. Artık her bahaneyi yukarı olarak degerlendirecekler.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli borsa yabancı ile uçuşta....
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri