Originally Posted by Fuat Soylu su uyur hafiye uyumaz Birde ben bu adami emeklilikte yanima alacam Banker bilo gibi en son elimdekileri alir Bana der Sor hele bi niye yaptim😀
Originally Posted by Fuat Soylu su uyur hafiye uyumaz Originally Posted by Webster Birde ben bu adami emeklilikte yanima alacam Banker bilo gibi en son elimdekileri alir Bana der Sor hele bi niye yaptim Yok bir de Vakýf alýmlarda birinci. Sattým diye bizi yiyor Bence daha fazla aldý. Tahta da o yüzden kalktý tavana doðru
Originally Posted by Foçabeyi Yok bir de Vakýf alýmlarda birinci. Sattým diye bizi yiyor Bence daha fazla aldý. Tahta da o yüzden kalktý tavana doðru ortak sen gel kadifeye en iyisi bu kadar takip etmisken, iki cenab*t senle ben ucuruuz bu kagidi
Originally Posted by Fuat Soylu ortak sen gel kadifeye en iyisi bu kadar takip etmisken, iki cenab*t senle ben ucuruuz bu kagidi Boþ ver ortak. Milletin ocaðýna incir aðacý dikmeyelim þimdi
Harunlu ustadim iki kiremit alalim da hamama gidip yunalim Ben ciktim itne gidiyor Sizde sanssizsiniz Bunu ancak kiremit cozer Tam nasil eritecegimizi odabasindan bir ogrenelim hele
Originally Posted by mistyimage sözleþmeye "depozito zarar ziyan dýþýnda ödenmeyen kira bedellerine mahsup edilecektir" þeklinde madde konulmalý. Koysanda alamazsin Kiraci her turlu haklidir bu davalarda
dolar hareketlendi hüloooð.
Originally Posted by Foçabeyi Sen Vakýf kullanýyorum demiþtin diye hatýrlýyorum Madem iþ menkul o zaman iþmen ne diye almazsýn? Her türlü kazanýrsýn iþte Ya kop git 😀😀😀😀
Forum Rules
Yer Ýmleri