Sayfa 566/775 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Yazın kanatır kışın parmaklara yapışır. Yaptığım işlerden lise Zamanında. Saygı duyduğum mesleklerden.Allah sağlık sıhhat versin.

2. Aranızda yeniyim kısaca bu şirkete yatırım yapma sebeplerim yazmak istesim:
    1-Herşeyden önce mali verilerini çok beğendim. Yılın ikinci yarısı için açıklayacağı verilerden ümitliyim Kap a bildirilen sipariş haberleri gelir tablosuna yansıyacak. Geçen senenin aynı döneminden daha iyi kar gelirse zaten düşük olan f/k sı daha da aşağı gelecektir.
    2-Şirket eninde sonunda Gip ten çıkacak, sınai endekste dahil olsuğu zaman daha fazla yatırımcı çekecektir. Birileri zamanla bu beklentiyi satın alacaktır.
    3-Dj cool gibi bir markaya ve herşeyden önce bu markanın know-how ına sahip olmak gerçekten çok kıymetli.
    4-Bağlı ortağı teksav müthiş bir potansiyele sahip. Yaptığı işler ağırlıklı savunma sanayi ürünleri ve bu tarz işler yapan dünyadaki benzer şirketlerin piyasa değerlerine baktığınızda gerçek potansiyeli ortaya çıkacaktır.

Yerli otonun klimasını yapacakmış VS. VS. Benim beklentilerim arasında yer almıyor. Olursa da tereyağlı ballı ekmek olur.

Sonuç olarak artan cirosu ve karlılığıyla ve özellikle savunma sanayii ürünleri açısından daha tam anlamıyla ortaya çıkmamış barındırdığı müthiş potansiyeline ben de artık sizinleyim.
    YTD.

3. yaklaşık altı aydır hicbir haber gelmedi ne bir sipariş nede başka bir haber bence son gunlerdeki hareketliligin sebebi yakında güzel bir haber gelicegi iş bankası bir yerden verip üç beş yerden mal toplamaya calışıyo ama kimse yemez buralardan satdıgı malı 2.300 lerden gelip alıcak olan gene iş bankası olucak rahat olun bu ucuz fiyatları degerlendirin ve tabii bulundugu pazarıda bir hafta sonra burda kimse 2.5 altında mal alamaz gibime geliyo ac tavuk misali biraz ama yaşayıp görücez tahdadan sanki biri gelip 100 bin lot alsa tavan olacak o kadar net söylüyorum.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Mcgogo Yazıyı Oku
    Aranızda yeniyim kısaca bu şirkete yatırım yapma sebeplerim yazmak istesim:
    1-Herşeyden önce mali verilerini çok beğendim. Yılın ikinci yarısı için açıklayacağı verilerden ümitliyim Kap a bildirilen sipariş haberleri gelir tablosuna yansıyacak. Geçen senenin aynı döneminden daha iyi kar gelirse zaten düşük olan f/k sı daha da aşağı gelecektir.
    2-Şirket eninde sonunda Gip ten çıkacak, sınai endekste dahil olsuğu zaman daha fazla yatırımcı çekecektir. Birileri zamanla bu beklentiyi satın alacaktır.
    3-Dj cool gibi bir markaya ve herşeyden önce bu markanın know-how ına sahip olmak gerçekten çok kıymetli.
    4-Bağlı ortağı teksav müthiş bir potansiyele sahip. Yaptığı işler ağırlıklı savunma sanayi ürünleri ve bu tarz işler yapan dünyadaki benzer şirketlerin piyasa değerlerine baktığınızda gerçek potansiyeli ortaya çıkacaktır.

Yerli otonun klimasını yapacakmış VS. VS. Benim beklentilerim arasında yer almıyor. Olursa da tereyağlı ballı ekmek olur.

Sonuç olarak artan cirosu ve karlılığıyla ve özellikle savunma sanayii ürünleri açısından daha tam anlamıyla ortaya çıkmamış barındırdığı müthiş potansiyeline ben de artık sizinleyim.
    YTD.
    cok guzel acıklamışsın.

5. teksav başlı başına gelecekte 50 milyon dolarlık şirket bence.ytd

Duhul
    Jan 2019
    İkamet
    Göztepe-İzmir / Karlsruhe-Deutschland
    Gönderi
    112
     Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Çok hızlı gidiyorsun yetişemiyorum beynine oksijen göndermekte zorluk çekiyorum.hayallerimize bı de bunu soktun.sana helal olsun.umut fakirin ekmeği hesabı .olsun...24 ayda çektiğimiz sıkıntı is bilmemezlikten ötürü tabiki.ama umutluyum.senin dediklerini saymasam bile bilanço, aldığı ve açıklayacağı işler ve gib olayı beni umutlandiriyor .bu arada Mccgogo aramıza hoşgeldin.umariz uğurlu gelirsin..herkese selam.ayrica bizi unutmuş olabileceğini düşündüğüm Emilgudea ya da selam ederim
    Yüzlerce hayata dokunmuş, hayatımda tanıdığım en güzel en iyi insanlardan biridir. Kendisi sağlık nedeniyle şu an Almanya’da bulunuyor.
    Bir insanın arkasından güzel sözlerle anılması ne güzel. Kemal bey sizleri unutmuş olabileceğini hiç sanmıyorum. Hafızası çok güçlü biridir. Sizin güzel duygularınıza kendisine ileteceğim. Emil Hoca adına size çok teşekkür etmek isterim.

7. Asıl ben teşekkür ederim.her yazısıyla hem bilgi hem ders verdi.gormemiste tanışmamış ta olsak yazıları ne kadar değerli bir "İNSAN'" olduğunu yansıtıyordu.Allahtan kendisine acil şifalar dilerim.sizi de tanıdım.sagolun ilgi alakanız için.selamlar

8. Hisse birkaç gündür zamana mi oynuyor.bir çeşit rölantiye aldi sanki.hayirlisi bakalim

Sayfa 566/775 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •