Sayfa 566/1002 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanın en önemli ihtiyacı güven içinde olmak.

Eskiden çok düşünürdüm nasıl iyileşme olacağını artık çok düşünemiyorum, inançlar düşünmeye engel şeyler malesef.

Bir yerden sonra yav gerek yok diyorsun.

O yüzden ben bir gün mehdi geleceği garanti diyorum, bir enayi bulunur ve duruma el koyar.
    Yok mehdi falan, israiliyat (yahudi & hıristiyan kaynaklıdır)

2.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Pandemi bilim kurulu neden var?
    İki gün önce Asaf hoca ve sözcü ekonomi yazarı anlattı dinlediysen bilim adamları bu konuya farklı bakiyor ekonomi onlar için farklı o açıdan bu hastalık dünyada bu evreye geldi zamanında tüm ülkeler hafife aldı sadece biz değil hala bu işten çıkmış değiliz bizim ve dünyanın nasıl çıkacağı da belli değil bildiğim bu hastalık sadece akciğere zarar vermiyor çoklu organ yetmezliği bile söz konusu.

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayni statudeki bir devlet memuru Istanbul'da gorev yapiyorsa 6000 ama Mersin'de gorev yaparsa 3000 mi aliyor ? Istanbul ikametli sigorta yaparsan 17bin Mersin ikametli sigorta yaparsan 11bin . ne alaka
    Doktor İstanbul da az ve çok fazla aliyor kira vs. Konya'da asgari ücret ile hemşire laborant bulursun İstanbul'da iki kat versen gecinemez

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Yok mehdi falan, israiliyat (yahudi & hıristiyan kaynaklıdır)
    Ben onu bilmem,
    Kuranda bir yerde siz uslu uslu yaşasanız biz de melek gönderirdik gibi bir şey var diye hatırlıyorum.

Dünyada nasıl yaşanması gerektiğinin mutlaka örneği olması lazım.

Bir ateist de ideal bir sistemin nasıl olacağına dair düşünce içinde olabilir, sonuçda öyle veya böyle bir şekilde ideal yaşam bir süreliğine geçerli olması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Bu hastalık dünyada bazı ülkeleri tarihe gömer. Çok şey değişecek daha Çin ABD sorunu çıkacak ABD kimseye için vermez kendisini geçebilecek. Ülkeler %30 belki daha fazla küçülecek.

6. Din konusuna girmeyin dün mükemmel dir. Kişilerde hata vardır. Uygulama da. Kişiye bakıp dini yargılamayın ayrıca hiç girmeyin

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ben onu bilmem,
    kuranda bir yerde siz uslu uslu yaşasanız biz de melek gönderirdik gibi bir şey var diye hatırlıyorum.

Dünyada nasıl yaşanası gerektiğinin mutlaka örneği olması lazım.

Bir ateist de ideal bir sistemin nasıl olacağına dair düşünce içinde olabilir, sonuçda öyle veya bir şekilde ideal yaşam bir süreliğine geçerli olması gerekir.
    bu da yok
    melek ne zaman gönderilmiş ki, peygamberler de insan, kul, resul.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Din konusuna girmeyin dün mükemmel dir. Kişilerde hata vardır. Uygulama da. Kişiye bakıp dini yargılamayın ayrıca hiç girmeyin
    Girmemek lazım Bu iman işi enjekte edilebilir bir şey olsa çocuk yapardım, yani kişi kendi çocuğuna dahi iman veremeyebilir ki başkasına çok zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 566/1002 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •