Sayfa 566/998 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 7984 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Dikkat ettim düzeltmeleri seans içinde yaparak yoluna devam ediyor şimdilik. Bu da olumlu bir gösterge. Osmanlı yatırımın cuma günü aldığının sanırım tamamını vermesi, bugün için tahtanın dengesini bozdu ama önemli değil günlük hareketler. Şayet akşam az bir değer kaybı yada başabaş kapatsa bile tahtanın dayanıklılığına işarettir bana göre.

Gördüğüm kadarı ile, tahtaya hakim kişi veya gruplar iyi sahipleniyorlar.

3. ereğliyi geçtik yahu.... 60 ın üzerinde kaldığımız her dakika ayıların gardını düşürecektir...bakarsınız bir tavan keyfi daha yaşarız..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ereğliyi geçtik yahu.... 60 ın üzerinde kaldığımız her dakika ayıların gardını düşürecektir...bakarsınız bir tavan keyfi daha yaşarız..
    Tavan şart değil, biraz soluklanması lazım ki yeni alıcılar daha iştahlı olsun

5. Yine ve yeniden gözü tavanda bunun bence.

6.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Tavan şart değil, biraz soluklanması lazım ki yeni alıcılar daha iştahlı olsun
    akacak kan damarda durmazmış dostum...egegübre alıştırıyor tavanlara....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yine ve yeniden gözü tavanda bunun bence.
    sen gözlerden anlıyorsun dostum...

Sayfa 566/998 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •