Sayfa 567/685 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bist kota alınma kriterini koymuş. yerine getirirse tekrar açılma durumu olabilir. az değil %25 pay... çöpe atar mı ?

Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    bist kota alınma kriterini koymuş. yerine getirirse tekrar açılma durumu olabilir. az değil %25 pay... çöpe atar mı ?
    Üstad ne %25’i..70-75’i bunda...Emine her nekadar yok öyle bişey dese de açık açık fiyata müdahale edildiğini, kendileri alış satış girmediği taktirde 3-5 bin hacimle günü kapattığımızı söyledim... yine susuyor!!!!
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

3. Bunların yatacak yeri yok. O. Ç akşam yattıkları yerde nasıl rahat uyuyorlar.. Hepsinin.............

4.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Üstad ne %25’i..70-75’i bunda...Emine her nekadar yok öyle bişey dese de açık açık fiyata müdahale edildiğini, kendileri alış satış girmediği taktirde 3-5 bin hacimle günü kapattığımızı söyledim... yine susuyor!!!!
    Aynı şeyleri söylüyor leganda kardeş daha şirket Bu konuda bi görüşme yapmadı bu kadar erken beklemiyor muşlar ee ne olacak cevap yok ya birleşip dava edeceğiz artık ne duruyoruz

Var mı İstanbul’da olan ve şu anda müsait olan, Cenk ile görüşmeye gidelim.. içim soğumayacak yoksa, ocağımıza incir ağacı diktiler..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Var mı İstanbulâ��da olan ve şu anda müsait olan, Cenk ile görüşmeye gidelim.. içim soğumayacak yoksa, ocağımıza incir ağacı diktiler..
    Ben izmirdeyim ama hocam o da eminenin aynısını diyecek bence.önemli olan dönmek için bişey yapmayı düşünüyorlar mı

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bakalım önümüzdeki günlerde bişey çıkmazsa şu şurda dursun...adını duymuştum bunun, kadrodaki diğer Kişiler de epey başarılı ce ticaret hukuku konusunda uzman

http://www.umityayla.com/?p=kadromuz&id=9

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Bakalım önümüzdeki günlerde bişey çıkmazsa şu şurda dursun...adını duymuştum bunun, kadrodaki diğer Kişiler de epey başarılı ce ticaret hukuku konusunda uzman

http://www.umityayla.com/?p=kadromuz&id=9
    İliğimizi kurutur kazanırsak ama Cenk’ten insaflıdır en azından...

Sayfa 567/685 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •