Sayfa 567/832 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 6649 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Gün sonu çok sert sarmak için alımlar da olabiliyor, bazen açık yapuyor bu şekilde, ben temkinliyim dünkü bardan ötürü. Bir süre buralarda hatta belki biraz aşağıda kalabilir. Eger alımlar ciddi ise 14 üstü kapatması ve bir daha geri gelmemesi gerekir, akşam bakarız kapanışa.

Bunu görüyorum ama hisse çok ucuz olduğu için satisim yok ne yaparsa yapsın o da keyfine baksın işte.
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Bofa genelde bu kadar alış yapmaz,,büyük ihtimalle,,bilançonun "karartma" (!) olmadığın gören,yabancı fonlar bofa dan alış yapıyordur
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gün sonu çok sert sarmak için alımlar da olabiliyor, bazen açık yapuyor bu şekilde, ben temkinliyim dünkü bardan ötürü. Bir süre buralarda hatta belki biraz aşağıda kalabilir. Eger alımlar ciddi ise 14 üstü kapatması ve bir daha geri gelmemesi gerekir, akşam bakarız kapanışa.

Bunu görüyorum ama hisse çok ucuz olduğu için satisim yok ne yaparsa yapsın o da keyfine baksın işte.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçen haftada böyle yaptı,,hatta devre bile kesti,milleti döktükten sonra uçtu,
    artık dikensiz,tuzaksız,engelsiz yol yok,
    şirketin geleceğine inananlar kısa vadeye bakmıyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Gelecek gıdada, tukaşin da çok iyi yerlerde olacağına inanıyoruz. Artısı yüzde 80 bedelsiz. Nazar değmesin....

Rapor az önce yayınlandı arkadaşlar;domates salçası fiyatları ABD ve İtalya da çok yükselmiş..Bunu fırsata çevirebiliriz diye düşünüyorum..Saygılarımla..

https://www.tomatonews.com/en/paste-...le_2_1685.html

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Rapor az önce yayınlandı arkadaşlar;domates salçası fiyatları ABD ve İtalya da çok yükselmiş..Bunu fırsata çevirebiliriz diye düşünüyorum..Saygılarımla..

https://www.tomatonews.com/en/paste-...le_2_1685.html

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
    Keşke 2 fabrika daha yapsa.Ya da satanları alsa.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Bank Of Amerika 1.350.000 lot alım yaptı an itibariyle.
    Bayram değil seyran değil bank of bizi bugün neden öptü.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bank Of Amerika 1.350.000 lot alım yaptı an itibariyle.
    Bayram değil seyran değil bank of bizi bugün neden öptü.
    Bence kendisi değildir,,yabancı bir fon adına alım yapmış olabilir.Şirket stratejik ortak arıyordu.

Tukaş, potansiyel ortaklık görüşmeleri ve çeşitli stratejik seçenekleri değerlendirmek ve bu amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak üzere Garanti Yatırım'ı yetkilendirdi

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

SPK'nun II-15. 1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 9. Maddesine istinaden yapılan açıklamadır.

Şirketimiz yatırım politika ve stratejileri çerçevesinde, potansiyel ortaklık görüşmeleri ve çeşitli stratejik seçenekleri değerlendirmek ve bu amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak, bilgi akışı ve koordinasyon sağlamak üzere Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş'yi yetkilendirmiştir.

Yönetim Kurulumuz, ilgili sürecin yatırımcılarımızı ve şirketimizi olumsuz etkilememesi için açıklamanın ertelenmesine karar vermişti.

Bundan sonraki süreçte de konuyla ilgili gelişmeler SPK ve ilgili diğer yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

9.2.2021 tarihli haberi bir daha atayım.

Sayfa 567/832 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •