Sayfa 567/1527 İlkİlk ... 674675175575655665675685695776176671067 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Katılmıyorum hocam. Böyle bir mahkemeyi baskılayamazlar. Mart mahkemesine 10-12 gün kala sattıklArının fazlasını toplayabilirler. Eli mahkum

Sent from my iPhone
    Niye eli mahkum olsunki bak bilanco hareketini yapmadigini millet kaniksadi. Bunu da zamanla yapmadiginda herkes kaniksar. Beklenti ne kadar asagida olursa millet bir o kadar hayal kirikligina ugramaz.
    Eli mahkumiyet birsey yok adamlar belirsizlikler bitince bu tahtaya donecem derse ne olacak. Biz beklentisizliklere alisirsak daha iyi olur diye dusendnlerdenim

2.  Alıntı Originally Posted by SDE Yazıyı Oku
    Şirketten bi açıklama da gelmezmi ya..
    Yakın zamanda gördüklerimiz thyao , krdmd , eregl yaz aylarında bir günde 100 milyon lot garan , peşine diğer bankalar. İşc yönetim kurulu sandık herneyse bankaya güveniyoruz 130 milyon lot geri alım dedi hala 4 tl altına vermeye çalışan yabancı.

Kozalakları hangi kafa ile basıyorsa o biliyor. Şuanda bilinen kötü bir durum ( söğüt demeyin lütfen ) benim bildiğim yok. Bilen varsa açıklarsa sevinirim.

Bist dandik olunca gelen yabancıda dandik oluyor maalesef.

3.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Yakın zamanda gördüklerimiz thyao , krdmd , eregl yaz aylarında bir günde 100 milyon lot garan , peşine diğer bankalar. İşc yönetim kurulu sandık herneyse bankaya güveniyoruz 130 milyon lot geri alım dedi hala 4 tl altına vermeye çalışan yabancı.

Kozalakları hangi kafa ile basıyorsa o biliyor. Şuanda bilinen kötü bir durum ( söğüt demeyin lütfen ) benim bildiğim yok. Bilen varsa açıklarsa sevinirim.

Bist dandik olunca gelen yabancıda dandik oluyor maalesef.
    Araci kurumlar tl nin guclenmesi dolarin zayiflamasi diyor. Cok komikler degil mi? Altin ons yukselirken onu fiyatlamadi da dolar tl mi fiyatliyor diyince de kozaa primli zaten diger kagitlara gore ve kozal dada her gun yeni zirveler geliyor galiba izlemiyorsunuz diyince hak vermistim. Ilk gunku satista daha.

4. Citi global fibans yatirim bugunde hacimli 3.7 milyon lit satti

5. Kozalar, petkim, kardemir, thy , sasa , vestel, vs. popüler kağıtları milletin eline verdiler sosyal medya uzantılarıyla. Şimdi oradan sattıklarıyla şişe,sahol, kchol, pegasus, tav, bankaları aldılar 1 aydır.. millette yükselir diyerek iyice saplandı kaldı bataklığa..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Araci kurumlar tl nin guclenmesi dolarin zayiflamasi diyor. Cok komikler degil mi? Altin ons yukselirken onu fiyatlamadi da dolar tl mi fiyatliyor diyince de kozaa primli zaten diger kagitlara gore ve kozal dada her gun yeni zirveler geliyor galiba izlemiyorsunuz diyince hak vermistim. Ilk gunku satista daha.
    Bunlarin ustune ama ucuzlar diyince de lafa karisinca. Primli ayri sey ucuz ayri sey yanitini almistim. Haklisiniz diyebildim

7. Yabancı aldı mi al ,sattı mi sat borsası maalesef .Telekom örnek suan

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Eskilerden bir laf vardı. Piyasalar miyoptur .

Art niyet felan demiyorum ama aracı kurumların bazı hisseler çok düştü onlara talep olması gerekli yaklaşımını anlamıyorum. O zaman temel analiz ile insanlar neden hisse seçip yatırımcı oluyor. Bak o.. , d... , çok düşmüş hemen alalım buaralarda işleyen kural. Uzun vadede böyle olmayacağını biliyorum. Ama bu söylemler ile şuanda en büyük golü kozalar yedi gibi duruyor.

Saygılar hocam denk gelsin

Sayfa 567/1527 İlkİlk ... 674675175575655665675685695776176671067 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •