Allah, zalime tövbe etmesi için mühlet verse bile , asla ihmal etmez.
Bir Müslüman, mazlum olsa bile asla zalim olmaz ve olmamalıdır ilkesinden hareketle,Allah'ın zalimden intikamını, başka bir zalimle alması mukadderdir.
Tarih bu yaşanmış hikayelerle doludur.
Zalimi Allah'a havale etmek en uygunudur.
Geçen gün Rebecca Ferguson telefon ile aradı. Ben telefona baktım sonra rüya görüyorum sanıp açmadım. Sonra kalkıp yüzümü yıkadım tekrar kontrol ettim, ayıp olmasın diye aradım sohbet ettik.
Fakat kaç gündür düşünüyorum hayırlı bir şey olsa zamanında aramızda bir şey olurdu, burada çok hayır yok diye tahmin ediyorum, bakalım ne olacak.
Bazı güzel kadınlar ortada kalıyor, fazla güzel olunca yanına yaklaşan olmuyor belki.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kur'an-ı Kerim okunmaya yarın mı, yoksa şimdi başlanacak?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Şuan konumuz corono. Buna bilim adamları farklı açıdan bakıyor. Birde ekonomik gerçekler var. Şayet ilk başta bilim adamlarınin dedikleri tüm dünyada kabul görmüş olsa bu gün daha iyi durumda olurdu dünya. Ama hastalığı küçümsediler. Ekonomik tahribatı göze alamadılar ama daha da büyük tahribat oldu. Şimdi de totoyu nasıl kurtarıriz telaşı başladı. Bu süreçten çok iyi çıkan konumu değişir ülke olarak. Bu hastalık stabil hale gelirse insanlar hâlâ kendini koruma güdüsü ile mi hareket edecek yoksa sürü gibi herşeye saldıracakmi. Bu su açıdan önemli. Petrol başta bir çok şeyin fiyatı anormal olabilir.
dini konular yasak. !!!
ayaktayım..![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri