Sayfa 567/1003 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Viop - XIX

1. Dow daki artik % 9 u buldu ucuyor lanet borsa salginda ic savasta herifler ralli yapiyor

2. Palanın ayırını kaçırmak adına

Yarın short vurmayacağım

Endekste

Hisse shortuna başlayacağım

Ytd

3. Günlerdir ordan şort burdan şort bilinçli yapılan bir harekete benziyor. Çok bildiğiniz size kalsın. Şortunu yaptın çekil kenara ne diye her on dakikada bir şort şort . Ne para varmış batmadınız gitti. Trend dönsün 2000 - 3000 aşağıdan satılır. yazıktır sizden etkilenenler.

Dowda yeni bişey yok.vob 30 u alıyorlar

Orada bir gapları var ya .
    Onu kapamaya gidiyor BİST herhalde
    Dow kapadı orayı

Alıntı Originally Posted by Uzun Yol Yazıyı Oku
    Günlerdir ordan şort burdan şort bilinçli yapılan bir harekete benziyor. Çok bildiğiniz size kalsın. Şortunu yaptın çekil kenara ne diye her on dakikada bir şort şort . Ne para varmış batmadınız gitti. Trend dönsün 2000 - 3000 aşağıdan satılır. yazıktır sizden etkilenenler.
    Öyle deme
    Zararı çoktur

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dow daki artik % 9 u buldu ucuyor lanet borsa salginda ic savasta herifler ralli yapiyor
    Sorun yok, gideceği yere gitsin. Bir sonraki patlama çok daha büyük olur. Borsa şişirerek reel ekonominin düzelmeyeceğini yaşayarak, sokak patlamaları ile görürler. Hoş, yaşamaya da başladılar. Ama bu daha başlangıç.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Makas 12. Vade 2500 oldu bear abi dün yazdın bugün oldu tebrik ederim seni abi 24 saat olmadı Maaşallah
    Abi benimkilerin hepsini aldı ben sen uyarı yapmistinya artı GAP için onun için yazdım uyarı 24 saat geçmeden gerçekleşti
    Benim mantığım hep yazdım 2010 dan beri burası kumar masası kazandım çok kaybettim çok üzülmek yok kendim istedim kendim yaptım nokta kimse silah dayamiyor sonuçta burada tek üzüldüğüm nokta bazı arkadaşlar yaziyorya şhort veya long kaybedince şöyle sevincem böyle sevincem bu ayıp bide Allah'ı karıştırıp dua ediyorlar bu ayıp ve üzülüyorum kumar bizim işimiz
    gazoz kapa ile oynayıp gerçek oynayanlar için kaybetsin diye dua edenler ben kaybedeyim diye dua etsin yine batayım.

2018 de verdiklerimi Piyasa yapıcıdan geri almaya başladım.

bu gün 3. hesabıda aktif ettim .

Kumarsa kumar, yatırımsa yatırım, spekülatif işlemse spekülatif işlem işimiz bu.

Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 567/1003 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •