Hemen güncelleriz agam nema problema.Emme 0.3 x 5500= 1650 yapar yumurtayı fazla yazmışımsimdilik.
Hemen güncelleriz agam nema problema.Emme 0.3 x 5500= 1650 yapar yumurtayı fazla yazmışımsimdilik.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
İhracatci sanayici USD nin bu seviyede kalmasına isyan ediyor. USD sabit kaldığı için giderleri TL bazında artarken maliyeti artarken ihraç ettiği ürünün fiyatı sabit. Bu bir süre sonra içinden çıkılmaz bir duruma gelir şuan bu hatadan kaynaklı ihracat geriliyor. Kkm sebebiyle USD sabit kalması için çaba sarf ediliyor. Kkm yi bir şekilde bitirilmesi için olabildiğince borsayı yükseltmek gerekir ki bunlarda oraya kaysin. Hatta faizi sevmeyenler için temettü fonu çıktı. Siyaset bu şekilde istiyor diye düşünüyorum.
Düşündüğümden daha da yüzsüz çıktılar..
bütün dünya tabanı yükseltiyor..
bunlar düşürme derdinde..
bukadar teşvike/imtiyaza olmuyorsa kapasınlar..
Memento mori
CHP, internet kısıtlamalarına karşı VPN hizmeti başlattı: Parolası iktidar
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir buçuk ay sonra asgari ücret belli olur. Üstüne memur işçi emekli maaşı zamları bunlar TÜİK enflasyon verisinden fazla olacağı aşikar. Onun için ihtiyaç maddeleri stoğu yapmak benim için üstelik kredi kartı ile mantıklı. Zaten stok var da ilave 2023 sonuna kadar ilave stok yapmayı uygun buluyorum.
Yer İmleri