Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ne yapsýn kadýn, benim ve kk gerçeðini gören yüzbinler gibi önceden uyardý, masayý daðýtma blöfünü bile yaptý yanlýþ adam aday diye.halen gelip kk savunuyorsunuz ona üzülüyorum.bir seçim düþünün 80 milyon içinde kim aday olsa kazanacakken ,kazanamayacak tek kiþi kendini zorla aday yapýp bana oy vereceksiniz dedi.týpýþ týpýþ gidip verdik.
Siz ticaretle uüraþan birisiniz..Bir anlaþmanýz var tam mal teslimi yapacaksýn adam sana silah çekip paramý ver malý istemiyorum derse
Meral tabanýna KK ye oy vermeyin dedi...Bunu da derin abiler ve 5 li mütehit görüþmelerini yaptýktan sonra yaptý...
Ýþin gerçeði KK yý hem CHP hemde diðer kesim içinde örgütlenmiþ tüm derin yapýlar CB olmasýný istemediðinden güzel bir tiyatro oynatýldý...
Þimdilik Reis ile idare edeceksiniz...
meralin partisinde benim akrabam var 5 yýl önce aday olduðu seçimde þu konuþmayý aktardý
çocuklar son araþtýrmada % kaçtayýz diye soruyor seçimden 10 gün önce merak, % 7 civarý efendim diyorlar
tamam daha fazla asýlmaya gerek yok diyor meral, akrabam o gün anladým ki bütün dert tayyibe %50'yi garantilemekti diyor..
Yer Ýmleri