Sayfa 568/832 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 6649 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gün sonu çok sert sarmak için alımlar da olabiliyor, bazen açık yapuyor bu şekilde, ben temkinliyim dünkü bardan ötürü. Bir süre buralarda hatta belki biraz aşağıda kalabilir. Eger alımlar ciddi ise 14 üstü kapatması ve bir daha geri gelmemesi gerekir, akşam bakarız kapanışa.

Bunu görüyorum ama hisse çok ucuz olduğu için satisim yok ne yaparsa yapsın o da keyfine baksın işte.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdilik sorun görünmüyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

https://iskurhaber.com/tukas-gida-sa...-atescisi-bor/

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bank Of Amerika 1.350.000 lot alım yaptı an itibariyle.
    Bayram değil seyran değil bank of bizi bugün neden öptü.
    İnfo dün hisseyi doğramıştı,,onun hakkından geliyor da olabilir
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    İnfo dün hisseyi doğramıştı,,onun hakkından geliyor da olabilir
    İnfo bugün dayak delisi oldu. Dayak delisi Coşkun vardı İçerde dizisinde.
    Bank of hala devam alışlara. Yatırım finansmanda başladı almaya.

Akşamki tarihi Fed toplantısına, Tukaş tarihi zirvede girecek anlaşılan.

5. Arkadaşlar günlük ters hareket ihtimali malesef var gönül istiyor ki soluksuz 100 liraya gitsin inşallah da öyle olur ama gördüğümü söylemez isem de kendime karşı dürüst olmamış olurum burada amaç ben bildim değil ama bu bank of pislik yaptığı çok oluyor malesef kaşar olduk biz de artık. Dayak yiye yiye. Ama bence buralarda bu kağıt ile oyun olmaz bi patlar arkasından bakarsın inşallah en kısa sürede hareketini yapar.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İnfo bugün dayak delisi oldu. Dayak delisi Coşkun vardı İçerde dizisinde.
    Bank of hala devam alışlara. Yatırım finansmanda başladı almaya.

Akşamki tarihi Fed toplantısına, Tukaş tarihi zirvede girecek anlaşılan.
    Fed faiz kararı,,50-75 puan satıldı,,Dow da perşembe ralli başlayabilir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günlük ters hareket ihtimali malesef var gönül istiyor ki soluksuz 100 liraya gitsin inşallah da öyle olur ama gördüğümü söylemez isem de kendime karşı dürüst olmamış olurum burada amaç ben bildim değil ama bu bank of pislik yaptığı çok oluyor malesef kaşar olduk biz de artık. Dayak yiye yiye. Ama bence buralarda bu kağıt ile oyun olmaz bi patlar arkasından bakarsın inşallah en kısa sürede hareketini yapar.

Benim için en büyük korku hissenin 13.12 altında kapatması olurdu,,bugün 13.08 e kadar salsada,üstüne çıkmayı başardı,,,bana göre şimdilik doldur boşalt yapa yapa 17.80 e kadar sorun yok.
    Bunun için gerekli argümanlar mevcut,%80 bedelsiz kararı alması,,,yeni fabrikanın açılması,,1-2 ay içinde bu beklentilerle dediğim yere gelebilir.
    Son düzenleme : olimpik forum; 15-06-2022 saat: 16:53.

Mutfağın olmassa olmazı nedir?
    -Salça
    Dünyada kaç milyar insan var,yemeden olmaz
    Yani satış kesildi diye birşey yok
    yeterki tedarik zinciri bozulmasın.

Sayfa 568/832 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •