Sayfa 568/969 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. İçimden bir his buralar hep uzun vade yatırımcı dolacak diyor

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    takipteyim ;)
    yanlız adınıda koyalım %kac gitmesi gerekir gitti demek icin? şu an 1.75. 2.10 gorse gitti saycazmı (%20)?2.52(%44) 3.02?(1.72) yoksa ordan donunce geri gene dedigim yere geldi mi olur?
    koy adını takipteyim altta benim iddam 1.56 yanmayacak(işlem gercekleşmeyecek o kademeden 1 lot bile 1 lot olursa ben bilemedim derim) seklinde(yorum yapmayacam dediydim bu 1.56 yı onu demeden cok once soyledim hala arkasındayım degismedi yeni bir yorum degil hatırlarsın sen 1.46 derken once 1.56 yansın bi diyorudm o laf hala bu). sende bende insanız yanılırız ama soz ucar yazı kalsın di mi burda
    3 sayı verdim pes dedigin hangisi yukarda(3.02 de de bilemedim demezsin dimi sattıgın yerin %80 yukarsı) sen koy adını takibi ben ederim.
    Senin tez patlamak üzere biraz destek at ))

3.  Alıntı Originally Posted by zhero Yazıyı Oku
    Senin tez patlamak üzere biraz destek at ))

destek degil stop atarım :D emir yazılı ozunde. internet bankacılıgına giremiyomda sistem coktü. 1.93 ten stop olduyduk(tp oldu ozundede 2.16 dan donunce) 1.58 den girdigimizde stop olursa arkama bakmam. ky zihniyetini bırakalı cok oldu

4.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    destek degil stop atarım :D emir yazılı ozunde. internet bankacılıgına giremiyomda sistem coktü. 1.93 ten stop olduyduk(tp oldu ozundede 2.16 dan donunce) 1.58 den girdigimizde stop olursa arkama bakmam. ky zihniyetini bırakalı cok oldu
    aha patlamıs 55 e basmıs emir.

5.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    aha patlamıs 55 e basmıs emir.
    benden cok kazanırsınız umarım hissede kalanlar.hisse hakkında yanıldım umarım krizin yeni basladıgı konusundada yanılırım.
    gorusuruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,414
    1.55 TL yi de gördük .

Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    takipteyim ;)
    yanlız adınıda koyalım %kac gitmesi gerekir gitti demek icin? şu an 1.75. 2.10 gorse gitti saycazmı (%20)?2.52(%44) 3.02?(1.72) yoksa ordan donunce geri gene dedigim yere geldi mi olur?
    koy adını takipteyim altta benim iddam 1.56 yanmayacak(işlem gercekleşmeyecek o kademeden 1 lot bile 1 lot olursa ben bilemedim derim) seklinde(yorum yapmayacam dediydim bu 1.56 yı onu demeden cok once soyledim hala arkasındayım degismedi yeni bir yorum degil hatırlarsın sen 1.46 derken once 1.56 yansın bi diyorudm o laf hala bu). sende bende insanız yanılırız ama soz ucar yazı kalsın di mi burda
    3 sayı verdim pes dedigin hangisi yukarda(3.02 de de bilemedim demezsin dimi sattıgın yerin %80 yukarsı) sen koy adını takibi ben ederim.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,414
    Kriz MAyıs dan önce vardı . Aralık a kadar sayısız sarsıntı olur . 176 B usd borç cepteki (Merkezdeki ) 26 B Usd ile ödenmez .
    Kredi alıp inşaat yap taşa göm , cep telefonuna göm üretmeden samanı bile al şimdi pay back zamanı . Birileri de kriz siyası diyor ne güldüm anlatamam . Adam sanıyor rahibi vermedik ondan oldu . Öyle olsaydı büyük adadaki 132 Rahibi üzerine verirdik kolayca geçerdi . Rahibi vermiyoruz çünkü verirsek siyasi olmadığı ortaya çıkar .

benden cok kazanırsınız umarım hissede kalanlar.hisse hakkında yanıldım umarım krizin yeni basladıgı konusundada yanılırım.
    gorusuruz.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

gorusuruz.
    Amerika ya bukadar diklenemeyiz diye düşünüyorumdum. diklendik bu oldu.dikkat edilirse ABD yavaş yavaş bogazimizi sıkıyor.geri adım gelirse tüm tablo değişir.ama gelecek gibi durmuyor.

Sayfa 568/969 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •