Sayfa 568/992 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yılda 500.000 insan zaten gripten ölüyor idi ve şu an mayıs ayının ortasına geldik gibi. Coronadan toplam ölüm nerede 280.000
    Dostum herkes bu hastalıkla bi şekilde temas edecek ve bağışıklık kazanacak , pazarda ki manav alacağın portakala dokundurmuyor , kendisi poşete koyuyor , elinde eldiven felan yok ama yüzlerce kişiden para alıyor veriyor.Para alırken verirken sorun yok , temas engeli yok ......uzatmayayım bir şekilde korona sana mutlaka gelir.yolda yürürken gözlerin temas eder ...... saçlarına yapışır eve girer vs kısaca koronadan kaçış yok ...... mümkün değil bitmesi de mümkün değil ama çinde vaka sayısı neredeyse sıfırlandı onu anlayamıyorum mantıksız bir şey yani sonuç bağışıklık sistemimizi güçlü tutacağız sarımsak limon suyu portakal suyu elma ,kara lahana ,yeşillikler , et balık yumurta peynir , kekik maydanoz kırmızı acı biber vssss yan bunları bolca yiyin bağışıklık sisteminiz güçlü olsun yeter belkide en önemlisi günde 8 saatten az uyumayın uyku bağışıklık sistemini güçlendirir.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Yazılanları okuyunca insan ne oluyo demeden edemiyor..Yaşlılara kızıyoruzda adamlar öleceksek ölelim modunda..İnsana ölüm fısıldarken başkası umrundamı olur..Gerçekten bu şartlardamı yaşıcaz insanın inanası gelmiyor.Yani biz nasıl o zaman ekonomik baharı yada günleri yaşıcaz ..Zaten nufus fazla , işsizlik hat safada ve ekonomi ortada iken...

Aşı bulunsa bile bu sanki prova gibi süreç oldu...İnsanlar paranoya oldu ...Sanki devletden üstün gelmeye çalışan insan özgürlüğünü bi nevi eve kapatarak terbiye edilmiş gibi ( sarı yelekliler vs)...Petrol le kimlerin kulağı sıkıldı hangi dengeler değişti çok merak ediyorum..

Viop ve varantçılar her zaman kaybetmeye mahkumdur...Boşuna onca bilgi ve düşünce karmaşası içinde boğulmayın ve pişmanlık içinde kıvranmayın ..Sistem bunun üzerine kurulu zaten ,mantık tersi..Yıllardır varant oynayan abim var belki 300 - 500 bin tl kaybetmiştir..Hala beni görünce özhan keşke sunu yapsaydık şimdiye parayı 2 ye katlamıştık der..Bende keşke bu zamana kadar mantık aramayıp düşündüklerinin tam tersini yapsaydın şimdi 2 katı paran vardı derim .Bence sizde deneyin..Şansınız iyi gider çoğunluğun tersinde yakalanırsanız o zaman kazanırsınız..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Viop ve varantçılar her zaman kaybetmeye mahkumdur...
    Yok öyle bir durum. Yanı yüzde yüz değil. [emoji16]
    Var bir kaç slk kazanabiliyor [emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. Akciğer kanserinden haftada 36K; trafik kazalarından 25K diyabetten haftada 20K ölüyor.
    Pulmonary disease? (akciğer hastalığı) grip bu kategoriye giriyorsa zirve de.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yılda 500.000 insan zaten gripten ölüyor idi ve şu an mayıs ayının ortasına geldik gibi. Coronadan toplam ölüm nerede 280.000

Öncelikle hepinizin ,,, özellikle yakın zamanımızda yetişen değerli bir kişiliğin in anneliğini yapan rahmetli Zübeyde Hanım ın anneler günü kutlu olsun..

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Yabancı rekor bir şekilde satıyorken, üstüne birde almıyorken dolar bazlı bakmak ne kadar mantıklı sence... Dolar bazlı grafiğe bakıldığında 2001 dibine çok az kalmış... İşin komik tarafı doları sevmeyen troller bile dolar bazlı fiyatlara bakıyorlar... Senin için söylemiyorum dostum, sakın üstüne alınma... Genel yazıyorum...
    Sonuç olarak; sen ucundan azıcık bak dostum, sana serbest
    Sence yabancı neden satıyor yada yabancı payı neden düşüyor diyelim. Türkiye yatırım yapılabilir ülke statüsünde olmadığı ve güven vermedeği ekonomi çok kötü algılandığı içinmi..

Sayfa 568/992 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •