Sayfa 568/919 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Merak ediyorum; Kron'un net karı da 195 milyon gelirse, piyasa ona da 43 milyarlık piyasa değerini uygun görecek mi?

2.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Merak ediyorum; Kron'un net karı da 195 milyon gelirse, piyasa ona da 43 milyarlık piyasa değerini uygun görecek mi?
    E-heh-- Oyle bir durumda piyasanin ne fiyatladiginin bir onemi yok

3. Süper oldu spek aman ısınmasın göstergeler yeni zirveler yapalım hep, rsı önceki seviyelerde hatta altında kalsın hep aferin.
    Sora ben niye mal toplayamıyorum burda yatır hatta biraz da sora mal mı kaptırıyorsun mal mı topluyorsun bir de onu test et hadi kolay gelsin.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4. Herkese normal mi geliyor 3 ayda 3 katina cikmis bir hissenin, daha 10 kat cikacak diyerek gazlanmasi yoksa insanlar ugrasmak, yuz goz olmak istemediklerinden mi sessiz kaliyorlar.

Bilanconun desteklemedigi her seye ben suphe ile yaklasirim. Eger sayin Forzakorfez'in dedigi gibi cok guzel bir kar, birakin kari, cok guzel bir hasilat gelirse, benim icin yeterlidir. Zaten buradayiz, bir yere gittigimiz yok. Onceden satislari mi fiyatliyor, yoksa yine 2 sene onceki gibi balon, spekulatif bir hareket mi oluyor, birileri spegin ekmegine burada yag mi suruyor, bilancoda belli olur.

Biz de bilancoya ve bilanco tarihindeki hisse fiyatina gore hareket tarzimiza yeniden karar veririz. Malum, Kront'ta ceyrek bilancolar cok aldatici olabiliyor, ancak senede bir, kisitli da olsa bir bilgiye ulasabiliyoruz. Bence o da yeterli degil, ertesi seneye bile sarkmalar olabiliyor gibi geliyor bana. Ancak sayin Forzakorfez'in dedigi gibi, Paas ozelliginden dolayi satislarin mevsimselligi biraz bozulabilir ama bence son ceyrekteki artis, 2 buyuk sirkete yapilan satistan dolayi idi.

Insallah satislar gercekten iyidir ve hareket spekulatif degildir. Sonucta ben sattigimda, baskasinin zarar etmesini istemem. Sisirilmis, hakedilmemis degerlere gitmesini istemem. Diger taraftan sahsen ben 1 sene icerisinde 1000 lirayi gorurse satarim. Benden daha fazla guvenenlerin olmasina sasirmadim degil. Gerci inandigimi soyleyemem. Oyle inancta olsa bir insan, 30'da iken neyi var nesi yok satar, degil mi, 100'de iken buralar cok ucuz demek yerine. Her neyse..

Yatirim tavsiyesi degildir.

5. Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında BAKAB.E, ELITE.E, IEYHO.E, ITTFH.E, KONKA.E, KRONT.E, KRPLS.E, ODAS.E ve PNLSN.E payları 17/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 16/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1080507

6. Piyasa değerimiz 10 milyarı buldu tabii dikkatli olmak lazım fiyat şişmiş olabilir bu sene gelen 18 gartner yorumu ve henüz yoruma düşmemiş iş anlaşmaları efes ve işbank minimum 25 diye düşünüyorum ben, en az 20 si son çeyrekte yapıldı ve hepsi fiyatladı dikkat edin balon patlamasın.
    Ben burda ne yazıyorsam iyi niyetimle yazıyorum şüphelenmek isteyen buyursun asla gocunmam ederinden şüphe duyuyorsanız hissenin 1000 lira gibi bir rakamı siz niye telaffuz ediyorsunuz duymuyorsanız zaten dediklerimin mantığığıza yatıyor olması lazım.
    Şurda spek ile eğlenmek istiyorum bana cevap yazıyorsunuz ben hiçbir mesajımı silmiyorum sayfalar şahit fiyat fiyat yazdıklarımla bakınca 40 liradan beri hisse pazarlamam mümkün mü buyursun mantık bana anlamsız desin ama speğe laf atarken lütfen hisse düştü diye sinirlenip siz kuşkulanmayın speğin ekmeğine yağ sürmeyiniz rica ediyorum şu hisse enerji hisselerinden çok iş anlaşması yaptı onların 10 da 1 i kadar gitmedi mal pazarlayacak olsam burdan pazarlıyorsam ben beceriksizim demektir daha da ne diyim ama şunu isterim böyle fiyatlardan trade edecek acaba çok mu çıktı diyecek varsan lütfen speğe kaptırsın malını spek alsın şirketin ederini fiyatlamaya başladığında şurdan sattıydım desin bizde hedefe hızlı gidelim bu mesajım da burda şahit kalsın olan bitene.

7. Ne oldu buna? Şebek poposuna dönmüs. -%6.95 dustu

8. %150 gittik 7 geri geldik bakalım yarın bir fırsat verecekmi alım için bugün kü gibi güzel bi eksi verirse dadından yenmez bana.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 568/919 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •