Yük almadan tren boşa kalkmazzzz. Kar artarak devam edecek, temettü de verecek. Elbette birileri sahip çıkacak. O vakit elinde bu fiyatlardan kağıt olan ky kazanacak. Yükseklerden alıp ağlamanın mantığı yok. Şahsi kanaatim bu...
Yük almadan tren boşa kalkmazzzz. Kar artarak devam edecek, temettü de verecek. Elbette birileri sahip çıkacak. O vakit elinde bu fiyatlardan kağıt olan ky kazanacak. Yükseklerden alıp ağlamanın mantığı yok. Şahsi kanaatim bu...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Geçmiş yıllar karı 1. çeyrekte 84.9 milyonken bu çeyrekte elde edilen ilave 15 milyon kara rağmen 68.9 milyona düşmüş. Bu nasıl olabiliyor? Sadece 3.5 milyon civarı temettü verdiler geçen dönem. Onu düşüp bu dönem elde edilen karı ekleyince 96-97 milyon civarı geçmiş yıl karı gözükmesi gerekmez miydi!
Şu forumdaki sessizliğe bakarsanız tahtacının bu fiyatlardan ky'yi dökmesinin ne kadar zor olduğunu anlayabilirsiniz. Yatırımcının büyük çoğunluğu 2 lira ve üzerinden almış gibi ve aklında bile geçirmiyor bu fiyattan satmayı. Benim görüşüm en erken mal toplayabileceği aralık 1.50-2 arası olur. Yoksa aylar değil yıllar beklese sadece beklemiş olur. Hatta şirketin satışları ve karı böyle büyüdükçe elindeki maldan da olur diye düşünüyorum. Asla ytd.
Yer İmleri