Sayfa 569/1006 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Sadece incir olsa iyi. Memlekette yetişen iyi ne varsa yurtdışına gidiyor. Memleketin kaderi gavura uşaklık etmek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Libre yani yaklasik yarim kilosu 2.49 CAD...

Bizim paramiz ile yarim kilosu 20 TL onlarin parasi ile 2.5 Cad

Saatlik asgari ucret ise 13.50 CAD Quebec'de...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sadece incir olsa iyi. Memlekette yetişen iyi ne varsa yurtdışına gidiyor. Memleketin kaderi gavura uşaklık etmek.
    Kirazda da ayni seyi gordum..

Bizim temizlikci ve garson olarak hizmet ettigimiz en guzel kiyilarimizdaki gicir gicir otellerde de onlar kalabiliyor..

En guzel urunlerimizi yiyorlar...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hayatimda yedigim en guzel domatis de orada idi...

Markasi su..

Artik tohumundan midir nedir anlayamadim ama cok hosuma gitmisti..

https://twitter.com/TomatesSavoura/s...995157505?s=20

Syg,
    Bize de bas gdo'yu, yardır Rusya'nın geri çevirdiği malları.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Bizim temizlikci ve garson olarak hizmet ettigimiz en guzel kiyilarimizdaki gicir gicir otellerde de onlar kalabiliyor..

Syg,
    5ay önce T.C pasaportuyla denize girene ceza yazılıyordu yine hamdolsun şimdi öyle değil turist sayısı 50-60milyona çıkarsa aynı kural gelir belki kuru kalabalık yapmayalım diye

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun 22TL/kg ile hayatimda en yuksek ucreti odedim 1 kg pembe domatis icin...

Bu nedir yaw??

Syg,
    Sorma kaldırıp kaldırıp şey ediyorlar...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,
    Ne adına...

Güya bağımsızlığımız korumak için refahtan feragat ederek her yıl aldığımız milyarlarca dolarlık silah için...

Dünyada çağdaş yaşam, işçi-insan hakları gibi çoğu istatisliklerde en son sırada yer alırken; silah için en çok para harcayan ilk üç-beş de yer almıyor muyuz.

Sömürgecilik, kölelik düzeni modern çağa uyum sağlamış olarak devam ediyor.

Üstelik taşeron mantığıyla.

Eskiden farklı olarak, Batı için çalışan insanların iaşelerini, giyim kuşamını, barınmasına, sağlığına tek kuruş ödemeden her şeyi ile sömürülebiliyor.

Üstelik kendi zararlı atık üreten ve fazlaca enerji gerektiren endüstiri ürünü malları kendi ülkelerinde üretmek yerine sömürdükleri ülkelerin topraklarını kullanıyorlar.

Sömürdükleri ülkelerin iklim ve turizm olarak en değerli yerlerini kendi bölgeleri gibi kullanabiliyor, kendilerine hizmet ettiriyorlar. İşgal etmelerine ne gerek var?

Buradaki halklara da ucuz milliyetçilik ve dindarlık, ahiret, ümmet kavramı ile uyutuyorlar.

Bu ülkelerde üretilen en kıymetli tarım ürünleri hiç iç piyasaya verilmeden doğrudan ihraç ediliyor.

İstesen paranla bile alamıyorsun.

Bu mallar sadece elçiliklerin olduğu Ankara GOP semtlerdeki manavlarda bulunabiliyor.

Neden?

Sömürülen bu ülkeler aynı dinden olan komşuları ile savaşabilmek için silah almak için dolar üretmek zorunda...

Kıyı Kanuna göre kıyı kenar çizgisinden 100 mt. içinde yapılaşma yasak.

Kime? halka yasak.

Bu devlet için şehitler vermiş olan halk otellerin plajların önünde girebiliyor mu?

Halk plajı diye bir kavram çıkarmışlar. 1-2 km. de küçük bakımsız bir bölge.

ABD de böyle bir şey var mı?

Sömürü ve kölelik düzeni tam gaz devam ediyor....

Bize güya bizim kendi irademizle seçimle iktidara getirdiğimiz siyasetçiler ABD den icazet alarak ortaya çıkmıyorlar mı?

Bu siyasetçiler açlık ücreti karşılığında yaşamlarını vererek çalışan modern köle sayısını artırmak için çok çocuk tavsiyesi yapmıyorlar mı?

Biz gerçekten bağımsız mıyız?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. Gelişmiş ülkeler sadece en iyi tarım ürünlerini mi topluyorlar?

Her toplumdaki 100 kişiden 3-4 kişi üstün zekalıdır.

Bu ülkeler biz de olduğu gibi bu insanları da alıyorlar.

Kafası çalışan en seçkin kişileri apple, NASA gibi kurumlarda kullanıp her zaman teknolojide öne çıkıyorlar. Ürettikleri ürünleri nüfus çok olan pazarlara satıyorlar.

Peki bunu nasıl yapıyorlar?

Bu ülkelerin refah seviyesini çöp seviyesine indirirseniz kafası çalışan tek kişi kalmaz.

Bir doktorun yetişmesi için ülke dünya kadar masraf yaparken ne yazıkki her yıl binlerce hekim yurt dışına kaçıyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 569/1006 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •