Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Post

3520
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın Bozkurt ne veriyorsa net 500 Tl fazlası

Abi süperdi.
    rekabet kalitenin önünü açarmış,
    Madem öyle 100 tl daha indiriyorum
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Abi süperdi.
    Bu daha iyiydi

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Abi süperdi.
    Değişiklik yapmak isteyenler
    sayın baba başkan a peşin olarak 2 litre zeytinyağı ödemesi yapıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks 30 hisseleri bir kaç hükümet kontrolü altındaki hisse dışında ülkeden daha iyi yönetiliyor.. risk yönetimleri, dolar pozları (ihracat yapsın yapmasın )bence gayet başarılı ülkemiz koşullarında. bu nedenle endeksin geçirdiğimiz deval sonrası bu şekilde vahşi bir tepki vermesi grafiklere bakarken açıkça korkutuyor.. ama doları aşağı salmadıkları sürece ne kadar bir realizasyon olabilir, eğer olursa.. bu konu geçen haftadan daha önemli..

doları aşağı salarlarsa mesela 10 tl o zaman fantazi olarak endeksi de başladığı yere bir kaç tabanla getirebilirler isterlerse, ve dolar bazlı mevcut seviyeden memnunlarsa..isterlerse 4-5 günde bile getiriler bu senaryoda.. ama dolarda ciddi bir aşağı yön beklemiyorsak (ki ben bu kamptayım, hatta daha da artacağını düşünüyorum) endeks çok süprizler yapacak demektir.. bir şey en azından iyi: artık ekrana bakarken canımız sıkılmıyor.. herhangi bir şirket gidiyor sonra anası veya yavrusu da gidiyor, alakasız sektör ama ilişki var hareketlerde.. zincirleme reaksiyon adeta..
    Sonuna kqdar katılıyorum… dolar 10 tl olursa 130tl olan tuvalet kağıdı kaça düşer

6.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    Sonuna kqdar katılıyorum… dolar 10 tl olursa 130tl olan tuvalet kağıdı kaça düşer
    abi bi.. de git 2 kat 16 lı 25 tl
    gayet kaliteli. marka Queen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    vadeli de dalga geçer gibi bu sefer teorik fiyatın 2.000 puan altına indi...bir gelişme haber falan mı var acaba? fazla verdiler biraz sanki....piyasa neden düştü acaba gün sonu?

iyi oldu ama işin iyice suyu çıkmıştı...yarın dönüp geri alır mı? alabilir para da onun keyifte onun...PALA'nın yani...

8. Dolar artınca büyük kapasiteler yaratmadan ihracatı artırmak zor. Öte yandan iç talep bazı ürünlerde muhtemelen kısılacak.

Bir nevresim takımı almıştım "schlafgut" yazıyordu. Almanca iyi uykular demekmiş. Evlerde kullanılmamış (çeyiz veya misafir için ayrılan) nevresim, havlu, bornoz, çorap, yemek takımı vs stoğu her evde vardır. Perde mobilya halı değişmeleri de bir kaç yıl ertelenebilir. Muhtemelen o tip bir çok alanda ihracat artabilir ama çok sürdürülebilir değil. Mısır gibi ülkeler de benzer ürünleri üretiyor METRO Gross Market'de arada görüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •