Sayfa 569/619 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579 ... SonSon
Arama sonucu : 4948 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    hafta sonu sugarbank grafiği çok hoşuma gitmişti almış götürmüşler..pazartesi Bozkurt dayıya yazacaktım unuttum kısmet değilmiş..
    Ben alsam gitmezdi zaten katırcı_bedri abi söylemediğin iyi olmuş
    Hissede kazanamam genelde endekis vobdan paraları katlarım,
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Salih kaşınıyorsun yine. Sen yevmiyene bak. Vakko aldık içimizde parçalandı. Ben en iyisi şişelere vurayım kendimi.
    Senin Vakko misali bu günlerde tersine döndüm artık yevmiyeyi gapgara oğlanlara veriyorum harçlıksiz yolsuz kalmışlar sadaka vermek iyidir

3. Candaş Tolga Işık
    @ctisik
    ·
    3s
    Az önce Adalet Bakanlığı’na sordum: “Şikayetten vazgeçilmesi nedeniyle ev hapsi verilmiş. Ancak Başsavcılık tutuklanması talebiyle karara itiraz etti†cevabı geldi. Belinden silah çıkarıp adam vuran birine ev hapsi!!! Eve bırakırken plaket de verseydiniz.
    Alıntı
    Timur Soykan
    @timursoykan
    ·
    6s
    Aşiret düzeni: Ankara’da ‘06 BCK’ plakalı araçtan inen Bucak aşireti mensubu, tartıştığı kişiyi böyle bacaklarından vurdu. İddiaya göre: Memduh Bucak, şikayetten sonra polise teslim oldu. Aynı gün mahkeme tarafından serbest bırakıldı

https://x.com/timursoykan/status/1957703572017279053
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. hala pıst 100 2025de 14 bin olur diyorsunuz adam vuruyor ev hapsi diğer tarafta mış -muşla gizli tanıkla milleti içeri atmalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Uluslararası Yatırım Pozisyonu İstatistikleri, Haziran 2025 verilerini açıkladı.

Türkiye’nin net Uluslararası Yatırım Pozisyonu 2025 yılı Haziran ayı itibarıyla %2,8 oranında

artarak eksi 329,4 milyar dolar olmuştur. !!!!

Ülke teknik olarak batmış durumda olduğunun teyyidi.!!!

BİST’ de ralli bekleyenler.!!!!
    Kurbanlık koyundan farkınız yok.!!!

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Salih kaşınıyorsun yine. Sen yevmiyene bak. Vakko aldık içimizde parçalandı. Ben en iyisi şişelere vurayım kendimi.
    Abi senin Vakko ile benim eşekler benziyordu oran olarak. Kırmızı don gibi benimkiler

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok bu sefer eski aşkım petoşa gömdüm paraları
    OKeye mi????
    Dönüyorsun.!!!!
    Petkim’den falan cacık olmaz.!!!
    Rheinmetall shortla.!!!
    Kılçıksız kazan.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Bugün BIST in kurban bayramı sanki güççükleri kurban niyetine kesiyorlar besmele çekin bari

Sayfa 569/619 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •