Sayfa 57/366 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 449 - 456 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Kesinlikle bu tahtayı alan büyük biri var.Görünmüyor.Birçok aracı kurumdan işlem yapıyor olabilir.Yoksa bu büyük fırsatı sadece ben görüyor olamam.

2. Her ne olursa olsun standart bir karlılığı var.Bu kadar saçma fiyatlama yapamaz bir hisse.Bu sene de 30 getirirse iyice komik bir fiyat olacak.Bu potansiyelde bir şirketin olması gereken fiyat ile şu anki bu fiyatı arasında uçurum var.

3.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Zarar mı getirmiş
    2 gun oncesine kadar bilancoya bakamayip zararmi gelmis. Diye foruma soran sayin isiklar... Pespese ucuz ucacak kacacak bende 250 bin lot var vs yazmaniz hisseyi goturmez..

dunkin donuts
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    2 gun oncesine kadar bilancoya bakamayip zararmi gelmis. Diye foruma soran sayin isiklar... Pespese ucuz ucacak kacacak bende 250 bin lot var vs yazmaniz hisseyi goturmez..

dunkin donuts
    Bende anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Kesinlikle bu tahtayı alan büyük biri var.Görünmüyor.Birçok aracı kurumdan işlem yapıyor olabilir.Yoksa bu büyük fırsatı sadece ben görüyor olamam.
    Hocam factoring firmalari defter degerinden hesap islem gorur genelde.bu gibi hesaplar borsada vardir.her sektorun fk orani carpimi. V.s...garfada defter degerinde sayilir.yani normal..gider o ayri konu.bizde bekliyoz ama gidince geriye gelme ihtimali yuzde 95 dir.son 10 yillik fiyat araliklarina bakarsaniz daha net gorursunuz.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. O mesajı gördüğümde araziden dönüyordum.Zarar mı etmiş herseyin üstüne diye yazdım.
    Faktorinklerin o şekilde işlem gördüğünü inanmıyorum.Kazandığı para değil mi?Sermayesi belli.Kazandığı belli.Yükselsin diye de uğraşmıyorum.Burdan mesajla düşüp yükseliyor mu?Saçma fiyatlıyor bana göre.Bunu söylüyorum.

7. Şimdi şirketin eder değeri yüksek ama sektörü böyle fiyatlıyor demek ne kadar doğru?neden kazancı ile fiyatlamıyor.Tahta gider "zaten ucuzdu" deriz.
    Aynı parayı iki farklı sektöre yatıracağız.Biri diğerinden fazla kazandıracak ama sektörü böyle diye daha kötü fiyatlayacak.
    Bizi de böyle kandırıyorlar.

8. Bu firmlararin elindeki tum sermaye belli.aylik kazanacagi maksimum rakamda belli.sonucta faizle para satiyo.yani bir sanayi sirketi gibi 10 alip 20 satamaz.cirosu muthis buyuyemez.anlayacagin uzun vadeli yatirim olmaz bunlara...

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 57/366 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •