Sayfa 57/948 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 449 - 456 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Bende aynı fikirdeyim ama niyesini sonra eğer gerçekleşirse yazayım

Alıntı Originally Posted by Sabır Yazıyı Oku
    Takas atabilecek var mı.bende aldım sattım ama dün yakalandık.maliyet 1.78 tepki cılız kalıyor gibi bakalım yarın ne olur.birde genel kurul ne zamandı.
    Takas..IMG_3591.jpg

3. 2.15 den 1.70 e kadar düştün 1.72 kapattın...
    Yarın 1.72 üstünde kapatmali işlem hacminde düşüş var...

Ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı? % 25 düzeltme yaptın hala mı yetmedi???

Muadillerine bak da biraz utan artık ...

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    2.15 den 1.70 e kadar düştün 1.72 kapattın...
    Yarın 1.72 üstünde kapatmali işlem hacminde düşüş var...

Ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı? % 25 düzeltme yaptın hala mı yetmedi???

Muadillerine bak da biraz utan artık ...
    ne yaparsa yapsın arkadaşlar korkmayın daha aşagı veremez buralara indirmesinin sebebi benim başka bir kagıda avoda girmemden dolayıdır. ama biraz daha verirse basarım avodları gecerim buraya onun icin korkmayın ortalık karışık oldugu icin birleşmeyi uzatdılar cunki 16 nisanda evet cıkacak sonra borsa çoşacak o zaman mal verecek adam bulacaklar uzun lafın kısası hayelleriniz 2 ay ertelendi.ytd

5. Nasip kısmet artık beklerim ben de...

6. Genel kurul öncesi görece stabil kalıyordu eskiden... Genel kurulda yükselen homurtudan hep korkulmuştur... 1.60'dan toparlanma olasılığını yüksek gördüğümden (bildiğimden ya da teknikten anladığımdan değil, yükselişteki işlem hacminin oluşturduğu kanaatten) balıklama dalayım diyorum, hadi hayırlısı bakalım... Moralleri bozmak ve psikolojiye oynamak tek silahları...Biz ise onların olamayacağı kadar kıvrağız... Selamlar, bol kazançlar...

7. Yatırım tavsiyesi değil�� tabii ki...

8.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    ne yaparsa yapsın arkadaşlar korkmayın daha aşagı veremez buralara indirmesinin sebebi benim başka bir kagıda avoda girmemden dolayıdır. ama biraz daha verirse basarım avodları gecerim buraya onun icin korkmayın ortalık karışık oldugu icin birleşmeyi uzatdılar cunki 16 nisanda evet cıkacak sonra borsa çoşacak o zaman mal verecek adam bulacaklar uzun lafın kısası hayelleriniz 2 ay ertelendi.ytd
    Joker olası referandum tahmininde evet çıkıp borsa cosacaksa ki bence de fitil ateş alacak, demedi deme sende biliyorsun bu uyuz uyuz yatar. Milletin kağıdı alır gider bu yatar huylu huyundan vazgecmez

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 57/948 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •