Sayfa 57/298 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 449 - 456 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Hoşgeldin mr brown sanel aldınız galiba
    EyvAllah Hunter Saneli hiç bırakmadım ki sadece foruma ara verdim malum yazacak pek birşey yok. Sinirler gergin herkes yazılanları ters anlayabiliyor.
    Öncelikle neredeyse 2 yıldır bu hissedeyim ve bu forumda çok insan geldi geçti hepsi de birşeylerin olgunlaştığını her an hareketom başlayacağından bahsetti. Fal misali 99 tahmin tutmasa da 1 i yükselişi bilecek sonrada ben demoştim diyecek tabii önce ki 99 tahminin tutmadığından bahsedilmeyecek
    Bundan aylar önce endeks 85 bin ken 70 bin olabilit denirken MELİKEMAL Arkadaşa endeksin 120 bin hedefi olacağıni yazmıştım temel argümanım 80 bin ken yapılan tarihi işlem hacmi ve Bistin belli dönemlerde yaptığı yukarı yaptığı yüzde 50 ataklardı.
    Sözü SANELE getirirsek bir öncekini her seferinde aratan bilançolar mevcut çok uzun süredir YENİ İŞ HABERI yok. Böyle olunca hissede her an atak olacak demekbiraz mavi boncuk dağıtmak gibi atak olsa dahi Bilançoyu düzeltmadikçe hastamız bitkisel hayattan zor çıkar ama çıkmadık can hesabı ümidde kesilmez
    Selam ve Saygılar

2. Hisse olgunlaşmış diyenleri çok gördü bu topikler.ama Yinede grafik çizmekte yorum yapmakta herkes özgür ona kısıtlama söz konusu değil çarpıtmayalım.olgunlaştı sözünüze binaen alanların zarar etme riski var.öyle iki grafik atmayla her iş bitmiyor.nedense bu topikte hep kağıdı övenler tıplanmış size de garip gelmiyor mu.pis kokular geliyor burnuma.

3. Arkadaş beni tamıyorsun etmiyorsun, tekniğinden dolayı yeni aldım, hakkımda bir şeyler uydurmana gerek yok, teknik bir yorum yapmışım, herkesin kendi aklı, kendi beyni var.. kimseye al-sat tavsiyesinde bulunmadım. bu kadar saldırmanın manasını anlayamadım.. insan ortak olduğu şirkete yeni ortaklar gelince sevinir benim bildiğim..

4.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    Arkadaş beni tamıyorsun etmiyorsun, tekniğinden dolayı yeni aldım, hakkımda bir şeyler uydurmana gerek yok, teknik bir yorum yapmışım, herkesin kendi aklı, kendi beyni var.. kimseye al-sat tavsiyesinde bulunmadım. bu kadar saldırmanın manasını anlayamadım.. insan ortak olduğu şirkete yeni ortaklar gelince sevinir benim bildiğim..
    Ortağım , amacım kırmak değil sizi.yanlış anlaşılma oldu kusura bakma.bu hisseyi bir yıldır dakika dakika takip eden biriyim hatta lot lot nerden bulaştım diyende biriyim aynı zamanda.dediğiniz gibi olur inşallah selamlar

5. Büyük resimde, mavi kutucuklarda 18 EMA'nın 60 EMA üzerine attığı zamanlardaki hisse performansı görülmektedir.. Ayrıca gene büyük resimde benim fibonaci rakamlarım 2,39'u işaret etmektedir.. kesinlikle yatırım tavsiyesi olunmaz..

'' Geçmişi hatırlamayanlar onu tekrar etmeye mahkum olurlar. ''

6. Birileri hisseyi baskılamak adına paraları çöpe atıyor.. Yoksa Kaz gelecek yerden tavukmu esirgemiyorlar... demek ki beklentileri var.

Son düzenleme : ANARCHY; 15-07-2017 saat: 00:03.

7. Aynen öyle hisseyi baskı ile kredili işlemler ile kaldıraç ne varsa belli seviyelerde tutmak istiyorlar yoksa bu zamana çokdan hedefini bulurudu

8.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    Aynen öyle hisseyi baskı ile kredili işlemler ile kaldıraç ne varsa belli seviyelerde tutmak istiyorlar yoksa bu zamana çokdan hedefini bulurudu
    Başkan kimse piyasadan büyük değildir, iki gün sonra bir Kap haberi düşer yada bir ağa alım yapmaya başlarsa, krediler ellerinde patlar o zaman ..

Sayfa 57/298 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •