Sayfa 57/1012 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Faiz daha çok enflasyon ile ilişkilidir. Enflasyon ise dolar ile beraber bir çok parametre bağlıdır.

Bu konularda bilginizin az olması yeni bir aktrol olduğunuz imajını bende uyandırmakta :-)
    Üstat biri gidiyor diğeri geliyor...Nedir bu böyle?Bir türlü kurtulamadık bunlardan....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

2.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat biri gidiyor diğeri geliyor...Nedir bu böyle?Bir türlü kurtulamadık bunlardan....
    Bitmez bunlar, seçim yaklaştıkça artar. Kendilerine verilen cevap sayısına göre aldıkları ücret artıyormuş.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Bitmez bunlar, seçim yaklaştıkça artar. Kendilerine verilen cevap sayısına göre aldıkları ücret artıyormuş.
    şu piyasada faizlerin çok ciddi bir biçimde düşmesini bekleyenin ya aklı yarımdır yada fesattır.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Hep de dolar düşerken geliyorlar...Ahhh bir kara murat vardı...Eylülde dolar 3,80 olacak diye diye gitti....Acaba şimdi hangi forumu trolleme görevi verdiler...

Atilla hoca yazmış ve uyarmış..Winter is coming laaaaan diye...Buyrun...

http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...gelenme-27560/
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

5.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Faizlerin düşmeside lazım buna göre. İnşallah mevduat faizleri ve kredi faizleri düşer. Borsa artar.
    mehtap hanım sizmisiniz

6. Mert bey merhaba bugün Ykb vadem dönüyor. Geçen ay 26.50 den bağlamıştım 35 gün. Siz 25.70 i hangi şubeden bağlamıştınız ? Daha düşük bir oran teklif ederlerse şu şubede bu orandan bağlamışlar desem bir sıkıntı olurmu

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Hazine bonosu faiz oranlarına internetten bakınca bütün bankaların ve hazinenin faiz oranlarını görüyorum. İlgilenen olursa vade sonuna 10 gün kalan Akbank bonosu bileşik 31.83% getiriyor. Fırsatları banka banka takip edip getirinizi arttırabilirsiniz. Ben hazine bonosu veya devlet bankası tercih ediyorum. İsteyen için link:

https://yatirim.akbank.com/tr-tr/tah...r/default.aspx
    O oran banka alış faizi, banka satış faizine bakmak lazım
    Stopaj'ı da hesaba katınca mevduat karşılığı 25 civarı oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    stok çok olduğu için iki yıl dedim zaten
    Ben bu konuda stok olayından değil de kredi faiz oranlarının aşırı yüksek olmasına bağlıyorum. Gayrimenkul her daim güvenli liman olmuştur az kazandırır ama terste bırakmıyor en azından. Ben de 3 aydır evini satmaya çalışan kardesinizim Mersin de. Her almaya talip olan potansiyel kişinin yakindigi durum kredi faizlerinin yüksek oluşu. Yoksa çok rahat satılır ve yatırım yapılır. Ha şuan mevduat faizi güzel ama günün birinde durum değişecek ve inşaat maliyetlerinin yüzde 50 ye yakın arttığını unutmayalım. Yani sağlam artacak zamanı geldiğinde.

Sayfa 57/1012 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •