Sayfa 57/327 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 449 - 456 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Ahtapot sayfayı izliyorsun bir iki yorum alabilirmiyiz.

2.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Ahtapot sayfayı izliyorsun bir iki yorum alabilirmiyiz.
    Burada kale fiyatı nedir acaba?

3. 1,55 te ıbc lotu var zaten

4.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    1,55 te ıbc lotu var zaten

korkutma amacıylada koyuyorlar metro sahneye hiç çıkmadı öğleden sonra belli olur amaçları
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5. 1.54 biraz aldım aldıgım kadarda bekle gör ve ortalama için yedekte

6. eveet burası ilgi görmeye başlamış; ama ben enaz 300 ve üzeri bir ziyaretçi buraya gelmezse tepe noktaya geldiğimize inanmam. 4.7 milyon lot açık yapmışlar bu hisseye dünkü bültende var..Bu az buz bir AÇIĞA SATIŞ değil arkadaşım..Bugünkü düşüş kısa vadeli bir dinlenme ve akabinden sert bir yükselile de bitebilir. Bu hisse çok konuşulacak ve ezberleri bozabilir! Ama yürek ister yürek!!

7. benım aklımda olan ıse galıp ve galıp gıbı adamlar yo gıbı hısselerı mesala bu 1 tl den cıkısa basladı her gun sonu tavan yaptı ertesı sabahları cıffı bır sekılde gerıye geldı sonra topladı sonra tavana goturdu bu 3 gunden berı olan bır sey bunuda burada 1.55 lerde kalacagına ınanmıyorum kafamdakı rakam 2,50 gorecek k gıbı 3 gunden berı takıp ettım mesala avtur avgyo bunun gıbı ornekler cok nereden nereye bu zaten yıllardan berı uyuyan bı r hısseydı sakın sakın gıdıyorsu .yanlısım varsa duzeltın cunku cok ıyı bıldıgım bır hıssedegıl mesalabe bugun 1,62 lerden alacaktım anı bır ınıs yaptı 1,56 lardan gırdım orada duruldu 1,55 tekı lot ogleden sonra ne olucak merak kettım sımdı dogrusu

8.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Burada kaç lotu vardı galibin su ana kadar 2.9m lotunu vermiş de kaç kaldi acaba

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    7.220 milyon lota tekabül eder su an 4.3 milyon civari elinde var sifirlamadigi surece ve bu gun asagi eksilerde yarinda eksilerde veya bu seviyelerde olursa kagida girilir bence

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 57/327 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •