9.40 a kadar sarka bilir. Hic yukselmeden dusuyor. Bakalom hayirlisi. Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.40 a kadar sarka bilir. Hic yukselmeden dusuyor. Bakalom hayirlisi. Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir müddet önce VESTEL de aynısını yaptı. Aldık düştü, aldık düştü. Düştü yine aldık. Baktı ki olacak gibi değil sonra sağ olsun bize kar ettirdi.
Yerli mala teşvikler devam ettiği ve beyaz eşya bu kadar satılmaya devam ettiği müddetçe bence sorun yok. Üstelik bir noktada birileri pes edecek. VESBE'nin bu kadar düşmesinin hiç bir makul bir nedeni görünmüyor. Muhtemelen elindeki malı 13'lerden ilk düşüşte kaptırdığı için toplama telaşında bu kadar basıyorlar. O yüzden nakde ihtiyacım olmadığı için ben sabredip bekleyeceğim. Benim tecrübemde stoploss yok. Biraz daha düşerse gene alırız o kadar.
Bu benim kendime tavsiyemdir. Başkalarına kesinlikle YTD.
katılıyorum. yükselmeden önce 6.60 ları gördü sonra bastılar. vesbe de mal toplama hareketi olabilir bu. bilemiyorum. evt bilanço eskiye nazaran berbat ama işler değişebilir. umarım :D
ne düştü ne düştü arkadaş
resmen kumar
bşr yıl önce darbe sonrasında kısa sürede 14 leri gördü
bist 108 binde bu aksine 10 larda
ha birde sağlam kar yapıyor satışlar gayet güzel sağlam bşr şirket
nasıl iş ben çözemedim
Çözen varsa şapka çıkarırım
Yeni yatırım da var, satışlar artıyor fabrika büyüyor. Bence bu oranlara gayet güzel hisse. Ben de kesinlikle vermeyeceğim elimdekini. İsteyen istediği kadar bassın aşağıya.
Borsa böyle hikayeler ile dolu, sabreden kazanır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirkete bakmayacaksın sahibine bakacaksın çözüm bu...ama şu bir gerçek hisseyi 2018 de bitecek yatırımlar sonrası gelecek ciro patlamasına hazirlıyolar..ben bu işi zamaninda alkimde..bolu çimentoda..tekfende vs cok gordum...9.5 ve altı alıma geçme yerleri...hic yapmasa 8.20 ve 14 arasinda kanala bağlar bir iki yil...ama yatirimlar bitince tutamaz...
isterse 5 tl ye düşürsün . satan yokki. alan satan kendisi. malı kaptırdı , onun telaşında. 140 milyon kar edip yuzde 25 düşen ilk hisse budur herhalde. bu hissenin ederi 30-40 tl
Yer İmleri