Originally Posted by Black Mirror Insallah sonu benzemez İnsallah😀😀😀😀 Benim dusuncem Dolarda bir atak olur ise Dolardan ve altindan cikarak uzun vade mps almak Ytd Syg
Originally Posted by Webster İnsallah😀😀😀😀 Benim dusuncem Dolarda bir atak olur ise Dolardan ve altindan cikarak uzun vade mps almak Ytd Syg Üstad ıpv 0,05 kâr getirmiş Türkiye eurobondları çok zarar gördü. Kurdan dolayı mı?
Originally Posted by Pestilence Üstad ıpv 0,05 kâr getirmiş Türkiye eurobondları çok zarar gördü. Kurdan dolayı mı? Kur farkıdır o. Diğerleri perişan edecek demekki.
Originally Posted by Pestilence Üstad ıpv 0,05 kâr getirmiş Türkiye eurobondları çok zarar gördü. Kurdan dolayı mı? Aynen myfinansin dedigi gibi digerleri ne olacka allah bilir
P.tesi bistte ucus bekliyorum Olmaz ise birilerine sovecem
Originally Posted by Webster P.tesi bistte ucus bekliyorum Olmaz ise birilerine sovecem Pazartesi uçuş yasağı var O gün olmazda Salı günü yüksekten aşağı kendini atarak yapılacak uçuş olmasın.
Originally Posted by Webster Aynen myfinansin dedigi gibi digerleri ne olacka allah bilir Üstad kur artışı zararın önüne geçiyor yoksa hapı yutardım
Gpa ; -1.78
Forum Rules
Yer İmleri