Sayfa 57/217 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

British sürekli yalan haber yazarsan ,, doğru söylesen de kimse inanmaz ,, kılıcdaroğluna neden Türk milleti inanmıyor ,, yalanlar yüzünden ,,
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

Rte hiç yalan söylemedi ,, yanlış yaptığı zaman çıkıp ben yanlış yaptım diyebiliyor ,, yanılmışım diyebiliyor ,, delikanlı gibi ,, O yüzden Türk milleti ona güveniyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,549
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    British sürekli yalan haber yazarsan ,, doğru söylesen de kimse inanmaz ,, kılıcdaroğluna neden Türk milleti inanmıyor ,, yalanlar yüzünden ,,
    imzasi dusundurucu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

2019 da seçimlerde rte nin karşısına çıkarabileceğin bir adayınız bile yok ,,, belki yine ekmeleddin gibi birini bulursunuz ,,

2019 seçimlerinde chp benim ktu den hocam Mehmet Bekaroğlu nu aday gösterirse şaşırmam ,, ekmeleddin bey in rize versiyon u

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

ana senden önce Mehmet Bekaroğlu nu andım ,, tanıdığım için söylüyorum chp ye nasıl girdi valla şoktayım ,, tamamen chp nin ana ilkelerine zıt bir kişi ,, severim kendisini ,, chp düşmanıydı benim zamanım da

8. vatana ihanet etmiş cancık bir kişinin yazısını yapıştıran kişilerden ne beklenilirki, yalan iftira.

Sayfa 57/217 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •