-
2. Defa denedi kıramadı direnci borsa düşüşü ve hisse ye satiş geldi ilk 20 dk da panik alıs satısları olur herzaman bugun o direnc kırılmalı haftalık kapanıs güzel olsun
Ytd
-
Spek efendi hisseyi cok sıkıştırıyor. Yönu Spek belirler
Ytd.
-
Spek efendi yukselen kanalın altında tutarak teknıkcı ve stoplas koyanların malına mı gözdikti
Ytd.
-
Gözde elindeki derby maktk ve Türkiye finasta payını satıp yıldız grup un kervt sok ve bizim marketlerin hissesini alabilir zaten sok ta payı mevcut olası sok satısında gozde nin payı %45lere cıkar bunun olması nı beklıyorum kervıt veya bizim satısı da iştiraklerin farklı sektörlerden olması da olumlu olacaktır
Ytd.
-
Yıldız grup ülker e önem gıdayı sattı. Ana falıyet alanına döneceğini belirten holding elinde olan şirketler sok kervt ve bizim şirketleri mevcut bunların birininin gözde girişim e satılabılme ihtimali yüksek. Gözde de patronların aile şirketleri olan ün ve kökler in gözde de hisse si var. gözdenin %45 i patronların şahsi serveti olması olası borsa da işlem görmesi satısın PD dd yakın fiyattan olacaktır. Önem in satısı ülker yatırımcısı iyi karsılamadı. Önem o fiyat edermi sorusu heryerde konısuluyor
Gözde nin kredi yapılandırmasında holding e borcu kalmadı.
Ytd.
-
Ozellıkle sok un magaza sayısı yeterli seviyelere ulastı bu sene ilk defa temettu verdi. Her yıl artarak devam edecektir. Önümüzde yıllarda bim gıbı olacakatır buda gozdenin altın madeni diyebiliriz
Ytd.
-
Bu sabah artirdim..bu ceyrekte gercekten en azindan defter degerine yakinsama hazirligi baslamisa benziyor..hayirlisi..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Teknik olarak simple MAV100d yani 5.999, 6 uzerinde hareket hizlanabilir..mav200d yani 6.62 ye kadar pek bir direnc yok gibi duruyor..yeter ki patron dugmeye bassin..pozitif momentum var..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri