Helal sana tahtacı kap haberinin de canına okudun.
Diplerdeki tahtalar yani spek tahtaları sancılı olur ama zamanı geldiğinde tadından yenmez..
Turex için sancılı sürecin sonlarına göre geliyoruz..bugün kap’a yapılan 700 milyonluk iş şirketin ne denli büyüdüğünün ispatıdır,şirket son 2 yılda filoyu ciddi büyüttü şimdi meyvelerini yemeye başlıyor,son 2 çeyrek fiyatlama yaratılmadı ama mızrak çuvala sığmayacak..
Ocak ayının sonuna kadar epey bir kap yağmuru gelecek diye tahmin ediyorum..yatırımcı ile iletişim kurulmaya başlanacak ve farkındalık artacaktır..
Piyasa tahtası olduğumuzda ben burada olmayacağım ama çok popüler olacağından eminim..
dün ve bugün gelen kaplarda geçen seneki sözleşme ve bu sene yapılan sözleşme arasında yüzdelik olarak ne kadar fark var, bilen varsa cevaplarsa sevinirim? teşekkür ederim.
Dün atılan kaptaki iş doğu Aras enerji ile olan anlaşma. Anlaşma 3 yıllık olduğu için bir önceki anlaşmayı bilmiyoruz. Ancak 2020 yılındaki cirosu belli doğu Aras ile.IMG_20240103_212453_855.jpg
2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine kap gelmiş. Bu kapların bir zaman sonra fiyatlamaya yansımasını ümit ediyorum.
Bugün atılan kap ile ilgili eski ve yeni sözleşme bilgilerini ekledim.IMG_20240104_110422_044.jpgIMG_20240104_110416_954.jpg
Kap bildirimi yapılmayan 3 tane daha ihale sonucu yayımlandı. Onları da bildirirler muhtemelen.
Yer İmleri