Sayfa 57/1002 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Şaka maka adamlar aşiyi bile getiremedi.Ortadogu'da siradan bir gün.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Bakan Koca :İstanbul'da 5 vatandaşımızda Hindistan varyantı görüldü

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kapanma insanlar hatalarına devam etmekte ısrar ettiği için yapılan bir uygulama. Bu kadar ekonomik külfeti olmasına rağmen insanlar aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.
    Mesela kapanma öncesinde esnafa gidiyorum. Önemli bir kısmında Ya maske yok, ya maske burun altında. Uyarmak zorunda kalıyorum. Oysaki en büyük ekonomik külfeti yaşayan bu insanlar anlamak gerçekten mümkün değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Tabi tabi, gelinen bu durumdan esnaf sorumlu zaten!!
     Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bi şirket zarar ediyorsa genelde zarar etmeye devam eder

Zarar eden şirketler de genelde Bedelli ile
    Yatırımcıdan para toplar. İlla ki fiyat hareketi ile ağlarına düşüp takılanlar her daim olur.Pazarlayanlar da her daim olur.

Bir kere Bedelli yapan , genelde hep yapar.
    Bedelli ile borç kapatıcam, söz veriyorum durumu düzelticem diyen çok şirket olur lakin ben daha düzelten pek görmedim..

Sırf borsa kotundan atılmamak için de 5 yıl da bir Dümenden kar gösterirler. Çünkü sanırım kural gereği 5 ya da 6 yıl üst üste zarar eden şirketler Borsa kotundan atılıyor..

Zarar, küçülme, Bedelli.. Zarar, küçülme, Bedelli.. genelde döngü bu şekildedir. Finalde de çoğu iflas eder, Borsa kotundan çıkar. Verdiğiniz paralar, rüçhanlar, vs derken , bir de umut bağladığınız yıllar gider...

Bu yüzden, kar eden , büyüyen şirketlerin dışına çıkmayın.

Borsa şirketleri kar edip, kar payı dağıtması gerekirken..
    Şaka gibi, yatırımcıdan para istemesini kabul etmeyin.. Kabullenmeyin.

Bu yüzden, Spk nın devletimizin kanun vs ile borsa şirketlerine Bedelli işini yasak etmesi lazım..Bedelli yi literatürden çıkartmamız elzem.

Borsamızda sadece, kar eden, büyüyen
    Güçlü şirketleri, Bilanço disiplinli şirketleri görmeliyiz.
    Aslında kalkınmanın temeli , Güçlü Şirket hisse pay Borsasından geçer..

Bedelli soygununa birileri dur demeli artık

Yatırım tavsiyesi değildir.
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    O şahıs forumun kripto akepelisidir, daha önce de çeşitli üyeler tarafından fırçalandı benzer sebeplerle, akepe aleyhine tek kelime yazmaz...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    cevap bile yazmaz kripto robot o
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu söz üzerine ne yazılır ki. Benden bu kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bi yanlış anlamayı düzelteyim mesajların nereden alıntılanarak yazıldığına bakmadığımdan temelreis denen dümbüğün mesajının peşinden kripto akp li yazısını okuyunca temelreisi kast ettiğinizi düşündüm ben egelinin siyasi görüşüne dikkat etmedim en azından beni rahatsız edecek bi yorumunu görmedim daha önce bir kere birşey yazmış olabilirim ama oda çok rahatsız edici birşey değildi bu kısa açıklamayı yazmak zorunda hissettim çünkü benim mesajım üzerine alıntı yapmış üzüldüm. ama benim kastım egeli değil temelreisti
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Son genel seçimde %88 oy oranıyla iktidara destek veren İkizdereliler: ''Elimiz kırılaydı da AK Parti’ye oy vermeyeydik. Oyumuz bu kez Erdoğan’a...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=391089

İçişleri Bakanlığı: ''Sigaraya da iftarda 2, sahurda 1 dal olacak şekilde günde 3 dal sınırlaması getirdik. Gündüz zaten yasak...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=391083

şu ikizderelilere zerre acıyorsam ne olayım
    bir halt olacağı yok.

5. Aşılar beklendiği miktarda gelmez ve aşılama gecikirse -ki zaten birçok ülkenin gerisindeyiz- o zaman kızılca kıyamet kopar işte millet bezmiş durumda bankaların borçları öteleyecek yeri de kalmadı. Daha bunun 2022 için ikinci posta aşılanması var.

Sağlık bakani : Biontech aşısı olanların 2. Dozları artık 6-8 hafta sonra yapılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Aşının süresinin uzatılmasının mutlaka bilimsel bir durumu vardır ama sureyi uzatmayın azaltın aşı olan insanların bağışıklık oranını yükseltin ki aşılananların sorunu bitsin onlardan hasta çıkmasın en azından .. Örnek İsrail ..

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Aşının süresinin uzatılmasının mutlaka bilimsel bir durumu vardır ama sureyi uzatmayın azaltın aşı olan insanların bağışıklık oranını yükseltin ki aşılananların sorunu bitsin onlardan hasta çıkmasın en azından .. Örnek İsrail ..
    öncelikle sağlıkçılara alman aşısı yapmaları gerekirdi
    lakin tepkiden çekindiler,halk neden onlara alman aşısı da bize gelince çin diye şarlardı..!

Sayfa 57/1002 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •