Sayfa 57/426 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 449 - 456 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Dipdip bak gördün mü örneği.ustelik bu benim 10 15 yıldır ucuz olduğunu bildiğim sirketti

Üstelik algyo nün dolarları bunun gibi yarısı gemilerin değeri şeklinde bilancoya dahil olmayan dolarlar değildi.kasadaki kuru para idi

Tahmin yazma diyorsun sonra yaz diyorsun dipdip senin kafa karışmış.dinlen sakinleş kendine gel.boyle borsacilik olmaz.ha rakamlarla adam gibi analiz yapıp tartisacaksak hakaret etmeyeceğim yazdıklarına saygı duyacağım diyorsan ben kin tutmam küslük falan sevmem elbet ya,arim düşüncelerimi

Buraya gelip agresif agresif yazıyorsun denizcilik konusunda bilgi veren analiz yapan arkadaşlar vardı onları da kaçırıyorsun bilgi alışverişi kesiliyor millet yazmaya çekiniyor.yapma böyle işler hoş da değil doğru da degil

5. Aferin hkm. Benzer bir hisse bulmusun.. geçmiş bilançolarana baktım de PD/dd 0,5=1 arasında gezinmis son 10 yılda. İnşaat sektöründe olduğu için faliyet karı çok az ağırlıklı olarak kambiyo karı yazmış. Bizim delioglan PD/dd = 0,18 -20 leri görmüş. 2019 a bakabilirsin. GYO bile olsa yaklaşan bulmusun aferin sana ...ama bir gsdho performansı değil. Hissenin son 5 yıl PD/dd ortalamasi 0,30...

Dipdip ne inşaat sektoru algyo uzun süredir pusuda nakitte.onlarin sahibi Yahudi.neyse bir tane örnek ver diyordun.cevabini aldin

Önemli olan PD dd oranı değil o orana orantılı artış miktarı.kendi genel trendinin dışına çıkması.son iki yılda kağıt patlam.yapmis mi yapmış kendi oranlarına göre beklenmeyen bir atak yapmış mı yapmış.bunun yapmayacağını nerden biliyorsun

Ben bizzat yaşadım alarkonun veliahtı o bir kadın vardı şimdi adını unuttum günlerce o kadın baski yapıyor izin vermez şu bu diye topiginde yazdılar.ben de bıktım çıktım kagitdan.iki bucuk yılda 5 katina gitti

Sayfa 57/426 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •