Sayfa 57/345 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 449 - 456 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. 5 mayıs ilk gün takasa yüklenen aracı kurumlardaki paylar

24 mayıs a kadar olan takas son 2 günlük pasta hariç dir . y t d

2.  Alıntı Originally Posted by yanak Yazıyı Oku
    Ben eklememi yaptım 129.70ten ytd. Yataya bağlayıp gitmiyo bu hisse izlenimi verebilir diye düşündüm. İnerse yine alırım )
    benim kafamda da biraz önce bu düşünce geçti...acaba diğer başka bir hissemi satıp buradan cwene mi alsam ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayın keko benim hazırda nakitim vardı ordan gömdüm. Ekstra düşüşlerde sepetimdeki afedersin uyuz kağıtkarda bi miktar kırpıp cw ye aktarmayı düşünüyorum ytd.

4. 9 mayıs 24 mayıs arası takas değişimi aynı kurum içinde alınan satılanı tam göremeyiz en az bu kadar daha almışlardır . y t d

5.  Alıntı Originally Posted by yanak Yazıyı Oku
    Sayın keko benim hazırda nakitim vardı ordan gömdüm. Ekstra düşüşlerde sepetimdeki afedersin uyuz kağıtkarda bi miktar kırpıp cw ye aktarmayı düşünüyorum ytd.
    bendeki bazı hisseleri inadına tutuyorum...bazıları da her an satılmaya hazır hisseler...geçmişte 19,70 ten gesan aldıktan sonra bir kısmını da 32 den takviye etmiştim...takviye ederken bazı kişiler aha buradan keko almış ise satma vakti gelmiştir dediler... ilk önce gerçekten de bir miktar satış geldi (%1-3 gibi ) ama ardından güzel çıkmaya devam etti...gesanda benim ortalama 23 olmuştu...elhemdullilah iyi kazanmıştık gesandan...bakalım bundaki kısmetimiz ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. keko senin tofaş oto yeşil sadece benim ekranda gözüne onu kestirdin galiba

2 hafta öncede çarşamba bu şeliklde satış agırlıklı idi satan sattı perşembe yeşil olmuştu endeks

7. Dünkü kapıların ardından devre kestirecekler stopları patlatmaya oynuyorlar sanki
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8. smartg haber geldi o kurtardı enerjileri şimdilik

Sayfa 57/345 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •