YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
2012 de arkadaşım Halkalı'da 110.000'e ev aldı şimdiki değeri 500.000.
Ben gittim esem aldım sonuç 0.
Ya hani hatırlıyor musunuz Bomonti'de 6 milyona dükkan satmıştı paranın bir kısmını peşin almıştı, kalanını vadelere bölmüştü.
Ne oldu o paralar, bir daha bilançoda falan da görmedik.
bist kota alınma kriterini koymuş. yerine getirirse tekrar açılma durumu olabilir. az değil %25 pay... çöpe atar mı ?
3 milyon civarı peşin kalanında vadeliydi... az önce gençellere 3 yıllıpına peşkeş çekilip, sonraki 3 yıl için %6 royalty bedeli ile anlaşılan olayı da sordum... 3 yıl 2017/10. Ayda dolmuştu ama bilançoda herhangi bir gelir de göremedik bununla ilgili dedim... cevap bile Yok, susuyor sadece
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Bunların yatacak yeri yok. O. Ç akşam yattıkları yerde nasıl rahat uyuyorlar.. Hepsinin.............
Var mı İstanbul’da olan ve şu anda müsait olan, Cenk ile görüşmeye gidelim.. içim soğumayacak yoksa, ocağımıza incir ağacı diktiler..
Yer İmleri