Artan

34,68 11.87 18:10
13,64 10 18:10
1.188,00 10 18:10
35,20 10 18:10
36,98 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

104,40 -10 18:10
245,50 -9.99 18:10
3,62 -9.95 18:10
258,00 -9.95 18:10
23,52 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.981.378.672,50 18:10
8.514.128.049,15 18:10
6.676.736.529,45 18:10
6.252.142.371,26 18:10
5.455.998.326,37 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 570/719 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 5746 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Patron güdümlü ve kurumsal olmayan bir hisse yatırımcının talebi yükseltmez bilakis düşüşe neden olur.
    Birde buna inanç tacirleri eklenirse hele de arkasınada sarayı aldıysa...

2. Arkadaşlar şikayetimizi e devlet üzerinden yapalım....

çok basit.....!!!!!!!!!!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by atik Yazıyı Oku
    patron güdümlü ve kurumsal olmayan bir hisse yatırımcının talebi yükseltmez bilakis düşüşe neden olur.
    Birde buna inanç tacirleri eklenirse hele de arkasınada sarayı aldıysa...

ben tüm arkdaşları sorumluluğa davet ediyorum.......benim için önemli değil....geçmiş zaman mağdurları büyük.....

Ihlas yatırımcısı sorumluluğu yerine getirmez ise bende çeker giderim.....

şikayet önemli her daim karşılığını aldım.....burdaki şikayetlerimizde arşivlenyor....

Yeni yatırımcı bilinçlenir....

Hissede organize işler var.....sorumlu aracı kurumları burada yazacam....onlarıda şikayet edelim....

Kanunlara aykırı iş yapıyorlar......!!!!!!!!!!!!!

4. 4]VATANDAŞ MÜSLÜMAN OLARAK SAHNEYE ÇIKMIŞ....ONBİNLERCE MÜSLÜMANIN PARASINI ALMIŞ....BİRÇOĞUNUN PARASINI GERİ VERMEMİŞ...

DAVALAR DEVAM EDİYOR.....İHLAS GURUBUNA KAYYUM ATANMASI LAZIM....

BUGÜN KAYYUM ATANSA.....İHLAS YAYIN...BİR KAÇ GÜN İÇİNDE....5 TL....

BU KAĞIDIN ÖLÜSÜ 5 TL....YATIRIMCI NERDE....

SPK NEREDE....ADALET DAĞITICI NERDE....HÜKÜMET YETKİLİLER NERDE....

SAVCILAR NERDE.....ONBİNLERCE İNSAN MAĞDUR OLMUŞ...PATRON HOLDİNGİN BAŞINDA....

iKTİDARI....SPK YI....KAYYUM ATAMAYA DAVET EDİYORUM...

GEREKLİ YERLERE MESAJLARIMIZI YAZALIM....VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YAPALIM....

GÖZLER ÖNÜNDE...ALENİ PERVASIZCA BİR HALK SOYULUYOR....!!!!!!!![/QUOTE]

Baddog,2 tl 5 tl olacak dediğiniz için sana fena şekilde kızdım çünkü bu mücahit Ören denilen Vatan,millet haini soyguncu,vurguncu,hırsız şahıs bizi (k.yatırımcıları) zaten donumuza kadar soyup soğana çevirmiştir sürekli hisseyi satışlarla aşağı baıyorlarken sen kalkıp önce 2 sonra 5 tl olacak dersen ayıp etmiş suç işlemiş olursun..Bu şahsı defalarca Sayn Cumhurbaşkanına yazdım şikayet ettim hatta cumhurbaşkanının sosyal medya hesaplarına bile yazıp''Allah rızası için şu koruyup kolladığınız,gerçekleri araştırmadan bilmeden destek olduğunuz spk güdümlü Enver oğlu Mücahit Ören'e bir dur deyin,kulağını çekin,uyarın,gerekirse kayyum atayın 30 yıldır vatandaşlarınızı aleni bir şekilde soyuyor ,maddi ve manevi kayıplar yaşatıyor bizleri hileli şaibeli yollarla yüklü zararlara uğratıyor borsa şirketlerinde bu adam fetö dediğiniz örgütten çok daha tehlikeli lütfen biz vatandaşlarınıza kulağınızı tıkamayın müdahale edin hatta Spk ve Bist kurumlarının bu şahısa dolaylı yoldan bir şekilde yardım ettiklerini günaha ortak olduklarını ,1994 ekonomik krizi sonrası krizlerde bile sürekli döviz cinsinden yurt dışı bankalara vatandaştan çaldıkları,soydukları,vurgun yaptıkları ayrıcada kendi inşaat ve diğer şirketlerinden kazandıkları paraları yurt dışı bankalara kanalize edip aktardılar '' gibi daha birçok konuda Ören ailesinin geçmişini ve bu gününü anlatıp dile getirdim haksızlıklıklarını,suçlarını ,şaibeli,hileli soygunlarını bir bir dile getirdim getirmesine çünkü o derece mağdurum canım yanmış durumdaki ama ne yazıkki maalesef diyorum onların nazarında ha bir eşek anırdı ha ben nezaket gereği bir kelime dahi olsa bizleri rahatlatacak cevabı çok gördüler yani anlayacağınız bizler onların umurlarında değiliz basın,medya,gazete,Tv vb.silahları kullanan Vatan haini harami Mücahit Ören onlar için çok daha önemli yunan soyu ve tohumu bacaksız küçük CO bari olsa gerçek müslüman hiç gam,keder yapmayacağım...Bu zalim,soyguncu ve iblislerin zararlarından,kötülüklerinden Rabbimiz olan Allah'a sığınıyorum...Dua ile kalın..

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    ben tüm arkdaşları sorumluluğa davet ediyorum.......benim için önemli değil....geçmiş zaman mağdurları büyük.....

Ihlas yatırımcısı sorumluluğu yerine getirmez ise bende çeker giderim.....

şikayet önemli her daim karşılığını aldım.....burdaki şikayetlerimizde arşivlenyor....

Yeni yatırımcı bilinçlenir....

Hissede organize işler var.....sorumlu aracı kurumları burada yazacam....onlarıda şikayet edelim....

Kanunlara aykırı iş yapıyorlar......!!!!!!!!!!!!!
    Çoban uyursa bir tek kurda bayram olur.

6.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    4]VATANDAŞ MÜSLÜMAN OLARAK SAHNEYE ÇIKMIŞ....ONBİNLERCE MÜSLÜMANIN PARASINI ALMIŞ....BİRÇOĞUNUN PARASINI GERİ VERMEMİŞ...

DAVALAR DEVAM EDİYOR.....İHLAS GURUBUNA KAYYUM ATANMASI LAZIM....

BUGÜN KAYYUM ATANSA.....İHLAS YAYIN...BİR KAÇ GÜN İÇİNDE....5 TL....

BU KAĞIDIN ÖLÜSÜ 5 TL....YATIRIMCI NERDE....

SPK NEREDE....ADALET DAĞITICI NERDE....HÜKÜMET YETKİLİLER NERDE....

SAVCILAR NERDE.....ONBİNLERCE İNSAN MAĞDUR OLMUŞ...PATRON HOLDİNGİN BAŞINDA....

iKTİDARI....SPK YI....KAYYUM ATAMAYA DAVET EDİYORUM...

GEREKLİ YERLERE MESAJLARIMIZI YAZALIM....VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YAPALIM....

GÖZLER ÖNÜNDE...ALENİ PERVASIZCA BİR HALK SOYULUYOR....!!!!!!!!
    Baddog,2 tl 5 tl olacak dediğiniz için sana fena şekilde kızdım çünkü bu mücahit Ören denilen Vatan,millet haini soyguncu,vurguncu,hırsız şahıs bizi (k.yatırımcıları) zaten donumuza kadar soyup soğana çevirmiştir sürekli hisseyi satışlarla aşağı baıyorlarken sen kalkıp önce 2 sonra 5 tl olacak dersen ayıp etmiş suç işlemiş olursun..Bu şahsı defalarca Sayn Cumhurbaşkanına yazdım şikayet ettim hatta cumhurbaşkanının sosyal medya hesaplarına bile yazıp''Allah rızası için şu koruyup kolladığınız,gerçekleri araştırmadan bilmeden destek olduğunuz spk güdümlü Enver oğlu Mücahit Ören'e bir dur deyin,kulağını çekin,uyarın,gerekirse kayyum atayın 30 yıldır vatandaşlarınızı aleni bir şekilde soyuyor ,maddi ve manevi kayıplar yaşatıyor bizleri hileli şaibeli yollarla yüklü zararlara uğratıyor borsa şirketlerinde bu adam fetö dediğiniz örgütten çok daha tehlikeli lütfen biz vatandaşlarınıza kulağınızı tıkamayın müdahale edin hatta Spk ve Bist kurumlarının bu şahısa dolaylı yoldan bir şekilde yardım ettiklerini günaha ortak olduklarını ,1994 ekonomik krizi sonrası krizlerde bile sürekli döviz cinsinden yurt dışı bankalara vatandaştan çaldıkları,soydukları,vurgun yaptıkları ayrıcada kendi inşaat ve diğer şirketlerinden kazandıkları paraları yurt dışı bankalara kanalize edip aktardılar '' gibi daha birçok konuda Ören ailesinin geçmişini ve bu gününü anlatıp dile getirdim haksızlıklıklarını,suçlarını ,şaibeli,hileli soygunlarını bir bir dile getirdim getirmesine çünkü o derece mağdurum canım yanmış durumdaki ama ne yazıkki maalesef diyorum onların nazarında ha bir eşek anırdı ha ben nezaket gereği bir kelime dahi olsa bizleri rahatlatacak cevabı çok gördüler yani anlayacağınız bizler onların umurlarında değiliz basın,medya,gazete,Tv vb.silahları kullanan Vatan haini harami Mücahit Ören onlar için çok daha önemli yunan soyu ve tohumu bacaksız küçük CO bari olsa gerçek müslüman hiç gam,keder yapmayacağım...Bu zalim,soyguncu ve iblislerin zararlarından,kötülüklerinden Rabbimiz olan Allah'a sığınıyorum...Dua ile kalın..[/QUOTE]

ALLAH HEPİMİZİ BU İBLİSLERDEN KORUSUN......!!!!!!!!!!

Buralardan hâlâ silkeleme peşindeler dermansız dertleriyle uzun ömürler diliyorum.

8. İyi kitledi bizi buraya bademlerin kralı.. Mecnur çolak yaşıyor mu gelsin şu tahtalara ayar çeksin. Simdikiler tirt.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 570/719 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •