Sayfa 570/809 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Arkadaşlar size bir hayalimi aktarmak istiyorum.

Bu şirketi OYAK grubu alsa ah ah ah işte o zaman .......
    İsdemir de oyak..lanet olsun onlara

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

2. slm. arkadaşlar bol kazançlar y.t. değildir

3. Ne zamandir yorum yapmadim Kordsa uzun vade devam Bol kazanclar yatirim tavsiyesi degildir

4. Neden Kordsa ?

Global Ayak İzi
    Büyüme bölgelerinde büyük varlığı ile küresel ayak izi

Türkiye'deki Yatırımcılar için Doğal Hedging Fırsatı
    Gelirlerinin
    %79’u
    ABD Doları
    %21’i
    Avro
    Maliyetlerinin
    %82’si
    ABD Doları
    %7’si
    Türk Lirası
    %6’sı
    Endonezya Rupiahı
    %5’i
    Brezilya Reali
    %1’i
    Tayland Bahtı

Lastik Güçlendirme Pazarında Lider
    Tüm küresel oyuncularla uzun süredir devam eden stratejik iş birliklerine dayanan pazar liderliği

Tüm İş Kollarında Sürdürülebilir Büyüme
    Büyüme fırsatları takviye ürünleri ve kompozit takviye sektörleri

Güçlü Nakit Üretimi Ve Temettü Ödemesi
    Kordsa'nın Kar Dağıtım Politikası'na göre, Genel Kurul onayıyla dağıtılabilir bütün kârlar dağıtılabilir.

Teknoloji Liderliği
    Lastik güçlendirme ve kompozit teknolojileri alanlarına odaklanan iki Ar-Ge merkezinde sektöre yön veren inovasyonlar

Yatırımcı Kiti Finansallar Sunumlar

https://www.kordsa.com/tr/yatirimci-...dsa-/605/624/0

Türkiye'de rakibi olmayan şirket, finansalları ve yaptığı iş itibarıle yeni yeni keşfediliyor..

ytd değildir

5. Merhaba,

KORDS 2020/3 bilanço analiz ve yorumlarımı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.

Link: https://borsakumbara.blogspot.com/20...e-analizi.html

Saygılar
    Twitter hesabımdan da takip edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by borsakumbara Yazıyı Oku
    Merhaba,

KORDS 2020/3 bilanço analiz ve yorumlarımı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.

Link: https://borsakumbara.blogspot.com/20...e-analizi.html

Saygılar
    doğrusu faydalı bulmadım,at gözlüğü takmış şekliyle.. olayı 3 aylığa sıkıştırmışsınız. yorumlarınızda çelişkiler çok..
    hem burda hem de twetterde paylaşöış olmanız ayrıca yatırımcı konumunda olmadığınız bir çelişki ne diye böyle bir emek sarfetmişsiniz ??? brisa ve kordsa hariç bir analiziniz yok.. başka bir analizide incelemeniz faydalı olabilir. twetterde karşılaştım.
    12)Yuvarlak raptiye
    ÖZ SERMAYE

⚡2015 966.481.000 TL.
    ⚡2016 1.154127.000 TL.
    ⚡2017 1.276.950.000 TL.
    ⚡2018 1.834.894.000 TL.
    ⚡2019 2.246.916.000 TL.

NET KÂR
    ⚡2015 99.250.000 TL.
    ⚡2016 143.080.000 TL.
    ⚡2017 165.102.000 TL.
    ⚡2018 292.457.000 TL.
    ⚡2019 339.755.000 TL.

ytd değğildir

7. Sayın HEDEF #2030
    @BorsaKumbara

twetterdaki hesabınızda kordsayı listeniye almış görünüyorsunuz,analizinizide hesaba katarsak KORDSA'da pozisyon almanız an meselesi mi? merak ettim kovid bu tarz hisseleri çok da frenleyemez diye düşünüyorum, şaksi kaanaatimdir.

HEDEF #2030
    @BorsaKumbara
    PhD Candidate 2019~2030 #finansalozgurluk #uvy #stockinvestor %54 #EREGL #ALKIM #TUPRS #AKSA #TOASO #VESBE %46 #ASELS #HEKTS #SASA #KORDS #INDES #SODA #ALARK
    Şubat 2019 tarihinde katıldı
    192 Takip edilen
    1.203 Takipçi

ytd değildirr

8.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Bir de şu var; Kords'un doğrudan kendisine ait fabrikaları dışında diğer fabrikaları (Amerika'daki kompozitler) doğrudan kendisine ait değil. Kords'un iştiraki olan Kordsa Inc.'ın iştirakleri. Yani o fabrikaların gelirleri doğrudan esas faaliyet geliri değil. Karları da öyle, doğrudan dağıtılamazlar. Holding yapılanması söz konusu. O nedenle, Kordsa'da her zaman bir holding iskontosu söz konusu olacaktır; benim yaklaşımıma göre (ve şu anda da olana göre) %25-30 kadar bir iskonto 'genellikle' söz konusu olacaktır.

Mesela Froto, Petkim kendi faaliyetlerinden elde ettikleri karları doğrudan dağıtabilirler. Ama mesela yine Petkim, Star ortaklığından elde edeceği karı, o kar kasasına girmeden dağıtamaz. Ve eğer Star kar dağıtımı yapmazsa veya o dağıtsa da, aradaki şirketler kar dağıtımı yapmazsa, o kar Petkim'in kasasına girmez ve sadece kağıt üzerindedir, dağıtılamaz, erişilemez. Bu da iskontoya neden olur.

Amerika'da yeni alınan kompozit şirketlerinden birini ele alalım. Axiom Materials.. Kar edecek, bu karı dağıtacak. Bu kar önce Kords Inc.'in kasasına girecek. O da dağıtacak, ancak ondan sonra bizim Kords'un kasasına girecek. Ve bizim Kords da dağıtacak ki yatırımcıya ulaşsın. Söz konusu kar ile yatırımcı arasında ne kadar basamak, mesafe varsa, şirketin değerlemesi o kadar iskontolu olur. Direkt Kordsa bu fabrikalara sahip olsaydı, İzmit fabrikası gibi mesela, o zaman kar direkt kasaya girecek, yatırımcıya açık olacaktı. Ondan mesela, Kords toplamda 300-400 milyon kar etse de 60 milyon temettü dağıtabiliyor. Çünkü VUK'a yansıyan kar ancak 90-100 milyon civarı.
    Sn. Jonathan veridiğiniz kıymetli finansal bilgiler için çok teşekkür ederim. Bilmiyorduk.. Birşey soracağım ; bünyede kurulan yan şirketler , ana şirkete temettü öderken devlete vergi ödüyor mu ? Öyle ise çok sıkıntılı bir durum. her seferinde çift vergilenmek gibi birşey. Şişe cam şirketleri birleştiriyor. Bu verimliliği artıracak. Ayrıca temettü ödemelerinde birleşen beş şirketi düşünelim. Mesela Soda yüksek temettü ödeyicisi. Bu Şişe cama temettü ödüyor, Şişecamda yatırımcılarına. O da İş Bankasına...Dediklerinize göre Şişecam birleşmesinden sonra bu durum olmayacak. Bu yapısı ile eskiden iskontolu işlem görürken, birleşme sonrası bu durum ortadan kalkacak ve hissenin daha yüksek F/K ve D/D den işlem görmesine yol açacak diyebilir miyiz ?

Sayfa 570/809 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •