Sayfa 570/1006 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Devir artik gunluk mevduat yapmak...ustelik normal vadeliden daha avantajli.....hemen hemen normal vadeliyle ayni getiriye sahip...gunlukte herzaman konforlu bir hareket alanina sahipsin...baktin dolar dip yapti dalarsin dolara baktin mevduat faizleri dahada artti gecersin daha yuksek faize...oysa oburunde firsatlar vade icinde faizi bozulacagi icin hep kaciyor...ben şu anda aktifteyim..%18.54 gunluk faizi....az degil..yeni yaptilar zaten....eski 16.94 olani bozup hemen buna geçtim...amacim 4.10-4.15 gibi bir dolar kuru kazaren yakalarsam gecebilmek....gelmessede sorun yok...faizde guzel...

Chucky.......................yeşil
    Mevduatin kaptani hirçın bebek chucky ne diyorsa o!

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sn.Chucky'nin profil fotorafı değişmiş ama bankası değişmemiş.Buradan ayrılmadan önce bolca swap yapıp,sonra yıllık aktif'e bağlamıştı,daha sonra da yavaş yavaş mesajları azaltarak forumdan ayrılmıştı.Yine günlük'e dönmüş , umarım daha çok mesajını okur ve bilgilerinden faydalanırız kendisinin artık

3.  Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    16.50 marifetlide tutuyorum kaldıraçlı viopda bir operasyon yapıp geri marifetliye aktarıyorum parayı fakat bu sıralar gerek yok marifetliden daha yüksek veriyor ne zaman 16.50 altınna sarkar bpp o zaman marifetliye alırım hatta çalışığım 4 aracı kurum var bpp
    17.50 üzerine geçerse 4 kuruma yayarım parayı bu arada eskiden viop neması piyasadan daha yüksekti şu an durum nedir bilen var mı?
    viob ta teminat olarak ne kadar veriyor günlük bende marifetli var ama bu aralar bende viobta bir operasyon dusunuyorum

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yılsonunda kadar faizler artar.20-25 li oranlara kadar.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Yılsonunda kadar faizler artar.20-25 li oranlara kadar.
    enflasyon yıl sonuna kadar ne olacak???
    Birde bunu düşün.?
    zaten halkın enflasyonu kafadan %30
    Döviz kuru yılsonuna kadar nereye gidecek??
    Birde buna cevap ara.!!
    Düz mantıkla hesap yapanlar !!!!
    Bundan sonrada hep kaybeder..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

İşte başarılı ekonomi yönetimi.!!! Hayatları dala vere.!!

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Şekerbank la çalışan varmı?temditmi ne veriyor.memnunmusunuz?
    Evet 14.5 ile açtığım gece gündüz hesabı 16.5 olmasına rağmen değiştirmiyorlar. Eft ücreti 4.5 TL Ayrıldım bende

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Doksandokuz Yazıyı Oku
    Parayı, bankada günlükte tutmak yerine aracı kurumda tutmak daha mantıklı değil mi? Takasbank para piyasası ortalama oran %17,20. Aracı kurumunda güvenilir olması lazım tabi.
    Gelirden günlük %15 stopaj, %5 bbp komisyon, %1 bsmv kesintisi var. bu da toplamda getirinin %21.5 ne denk geliyor. %17.20 banka mevduat karşılığı yaklaşık %16.1 gelir. Aracı kurumda bu günlük oran değişir. Bazen %15 bazen %17 olabilir.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 570/1006 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •