Kesinlikle sn.kitapci0.
İllaki görecekler..Sabır sabır
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Abi şu pazarlamayla üretici firma ilişkisini benim anlayacağım dilden anlatırmısın
Anlatayım kendi mesleğimden örnekle, şimdi vatandaşın bir yayınevi vardır kitap yayınlar
O vatandaşın aynı zamanda kitabevleri zincirleride vardır , yayınevi kitabı yayınlar , fiyatlandırır % 60 indirimle hem kendi kitabevine satar, hemde dağıtım firmalarına verir , kitabevinde de hem başkalarının kitabını satar , hemde diğer yayın evlerinin
Böylece yayınevi hem kendi kitabını satmış olur hemde , kitabevi diğer yayın evlerinin kitaplarını satarak parasını kazanır
AYNI SİLVER mağazalarının başka markalarla anlaşıp ürünlerini sattığı gibi
Anladım abi , yalnız ne diyorsun öyle % 60 indirim çok yüksek değilmi
Ne zannetin yayınevleri de kitapçılarda çok yüksek kar marjıyla çalışırlar.bakma sen onların zaten kazanmıyoruz ki demelerine kitap alırken zincir mağazalardan alışveriş yapma onlar kurumsal çalışır, çalışanlar koyulmuş kuralların dışına çıkamazlar , otomasyona geçmemiş kitapçılarda sıkı pazarlık yap onlar inerler....
Son düzenleme : kitapci0; 15-02-2018 saat: 12:52.
Abi sende hissen yok buradasın hep ne iş
Valla burada ortam güzel bizim orası sessiz sakin sanki parayla yazıyor, parayla okuyorlar yazanada kızıyorlar![]()
valla bence mahsuru yok isteyen istediği yerde yazabiliryeterki seviyeli olsun iğneleyici ve karşıyı üzecek şekilde olmasın.
Yer İmleri