Batma durumu yoksa, karlarını yükseltme durumu varsa, ortaklarının ve yatırımlarının durumu iyiyse ve de emsallerine göre ucuz kalmışsa böyle hisseler bir gün gereken yere gelir.
Sabretmek gerekir.
Y.T.D.
Batma durumu yoksa, karlarını yükseltme durumu varsa, ortaklarının ve yatırımlarının durumu iyiyse ve de emsallerine göre ucuz kalmışsa böyle hisseler bir gün gereken yere gelir.
Sabretmek gerekir.
Y.T.D.
Kar eden ve piyasa değeri/defter değeri 0.61 olan bir şirketten bahsediyoruz.Proje yapan satan,daha geçen hafta bahreynlilerle yeni bir ortaklık kuran şirket hissesi bu.
Elbet hakettiği yerlere gelecek,bekleyeceğiz...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bugün utandı. 0,65 açıldı.
Bu arkadaş nezaman bilanco açıklayacak acaba. Ay sonu geldi...
Gelsin şu maliyetime de gideyim ben karını istemiyom. Giden zamanda girsin bana ama en azından maliyetimi alıp basıp gideyim. Alım satım Dan edeceğim zararda razıyım. 69 a gelsin yeter.
12 Aylıkta iyi kar gelirse 0,70 i geçmez mi?
Neden düşebilir diyorsunuz?
Zarar mı edecek?
D grubuna mı düşecek?
Tahtası mı kapanacak?
Bilmediğimiz bir durum varsa yazınız.
"Bu kağıt gözlerinize inanamayacağınız kadar düşebilir."
Bu şekilde mesnetsiz, nedenini belirtmeden yazarsanız zarardan satanların vebalini alırsınız.
Nedenini yazarsanız iyi olur.
Teşekkür ederim.
Şimdi sizin geçmiş yazılarınızdan anladığım kadarıyla siz bu bilançodan umutlusunuz. Benim 2 sorum var bu noktada
1 ) Bilanço iyi geldiğinde bu babasızların kağıdı kaldıracağı kesinmi. Hatta beklenti bitti deyip hafif kaldırıp “ki ben bunu istiyom” sonra Çakmazlarmı.
2 ) ya kötü gelirse? İyi gelecek olsaydı şimdiye bunu primlemezlermiydi?
Yer İmleri