Originally Posted by
Mao
Bana da buradaki bazı konuşmalar çok boş geliyor niyeyse onları siz burda ısrarla sürdürün tamam o kadar iş anlaşması vs gelecek vs gelen üç beş ky okusun da aman almasın kafası karışsın dercesine yazılmış yazılar burda kimin niyeti ne speğin niyeti ne adım gibi biliyorum siz devam edin acaba 2 sene daha yatırırlarmı diye burda kafa bulandırmaya 2 seneye bu kağıt kaç katında olacak spek bile engel olamayacak ortadan yazıyormuş gibi aslında negatif algı yapan yazılarınızdan her türlü dönmeye dahi ihtiyaç duymadan ben onu da yazdım bunu da dersiniz ky akıllı ol bunlara malını kaptırma düşürürse ekle diyecek bir babayiğit yok tabi ortada siz algılarla Türkiye programına devam edebilin diye şu boş yazıları ortadan bi kaldırsak mı diye uğraşın sanki çok rahatsız olmuşlar kişisel olmayan yazılarımı engelleyebilirdiniz de ama sizin sistematik niyetli yazılarınızın amacını ben biliyorum bugüne kadar sadece anlamamış gibi davrandım net söyleyeyim spek ananeleri çok açgözlüsünüz yazıklar olsun sizin kazanacağınız paraya.
Yer İmleri