Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur aradaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 gün gayet uzun , sabır ve disiplin gerektiren bir süre. TebriklerMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti gerçekleşince satılacağını petkimim taban doların tavan olacağını biliyorum da reis konuşurken izin vermezler diye düşündüm. Ama doları ve borsayı emin olun aynı adamlar ceviriyo. Saniyesinde bastılar..
Acımazlar, düşene bi tekmede onlar vurur, yükselene bi omuzda onlar atar.
Duygu yok robotlar da, abartmalar ondan kaynaklanıyor
Konu PETKM den açılmışken, bi gün tavan bi gün taban olmasının baska bir izahı olabilebilü mü
Acımazlar yakalarlarsa öperler
vurdun kaçtın kaçamadın, yalnızsın bu alemde![]()
Hamdım Piştim Yandım
Ben daha öncesinde realiazasyon başladı diye mesaj atmıştım.
Gittik başka hisse aldık ama olay realizasyon değil mal boşaltma oldu. Internetin gitmesi de manevra imkanını kısıtladı.
Realizasyon olsa geride kalan hisselere alım gelirdi.
Herif bir iki hafta tatile çıkar belki.
Borsa için de kurudukça sulayın, büyüdükçe budayın lafı olabilir. Budama mevsimi olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri