Sayfa 570/996 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasıl kaydilar ama,
    Iyi kaydilar ama
    Yok yok çok iyi kaydilar.

2. Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur arada
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Teşekkürler dayıcım

Löngler açısından kapanış iyi değil shortları açısından güzel kapanış

Short devam ( cüzi poz ile ) Gömüşe şır şıra diyorum bende
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 6 gün gayet uzun , sabır ve disiplin gerektiren bir süre. Tebrikler
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur arada

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Beklenti gerçekleşince satılacağını petkimim taban doların tavan olacağını biliyorum da reis konuşurken izin vermezler diye düşündüm. Ama doları ve borsayı emin olun aynı adamlar ceviriyo. Saniyesinde bastılar..

5.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Çok gereksiz şekilde mucize algısı yaratıldı. Normal bir açıklama ile açıklanması gerekirdi. Dünyanın en büyük doğal gaz rezerv alanını bulsanız anlarım. Bir yaparsınız, iki yaparsanız sonra kimse umursamamaya başlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bende yanlış yapıldığını düşünüyorum.
    Çünkü devlet işleri ciddiyet ister.

6.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Iyi kaydilar ama
    Yok yok çok iyi kaydilar.
    Acımazlar, düşene bi tekmede onlar vurur, yükselene bi omuzda onlar atar.
    Duygu yok robotlar da, abartmalar ondan kaynaklanıyor
    Konu PETKM den açılmışken, bi gün tavan bi gün taban olmasının baska bir izahı olabilebilü mü
    Acımazlar yakalarlarsa öperler
    vurdun kaçtın kaçamadın, yalnızsın bu alemde
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Beklenti gerçekleşince satılacağını petkimim taban doların tavan olacağını biliyorum da reis konuşurken izin vermezler diye düşündüm. Ama doları ve borsayı emin olun aynı adamlar ceviriyo. Saniyesinde bastılar..
    Ben daha öncesinde realiazasyon başladı diye mesaj atmıştım.
    Gittik başka hisse aldık ama olay realizasyon değil mal boşaltma oldu. Internetin gitmesi de manevra imkanını kısıtladı.

Realizasyon olsa geride kalan hisselere alım gelirdi.

Herif bir iki hafta tatile çıkar belki.

Borsa için de kurudukça sulayın, büyüdükçe budayın lafı olabilir. Budama mevsimi olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Rus aşısı Türkiye de denenecek.
    Amma utanılacak bir durum.
    Rusya’da denenemiyormu bu

Rusya zaten onaylamış onların işi bitmiş. Bizimkiler denemeden almak istememişler. İsteyen gönüllerde deneme yapılacak. Bence sorun yok

O egeli ben değilim

Sayfa 570/996 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •