Defansif degisken ve kısa vadeli borçlanma araçları fonlarını yuksek faizli ortamda karşılaştırmak için şöyle bir tablo yaptım.
Yorumlarınızı bekliyorum.
https://drive.google.com/file/d/1o_n...ew?usp=sharing
Defansif degisken ve kısa vadeli borçlanma araçları fonlarını yuksek faizli ortamda karşılaştırmak için şöyle bir tablo yaptım.
Yorumlarınızı bekliyorum.
https://drive.google.com/file/d/1o_n...ew?usp=sharing
1 bucuk aydır sürdürdüğüm döviz bazlı fonları biriktirmeyi yarın itibarıyla sonlandırdım. Önümüzdeki dönemde defansif faiz bazlıları
( defansif değişken defansif katılım, ppf vs.) biriktireceğim, endeks çekilirse, hsyf biriktirmeye dönerim bu kez ama şimdilik çok izin vereceğini sanmıyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Eib 0,08 %
suc -0,01 %
ktm -0,09 %
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
usdtry ucuz bir dönem yaşadı. bugünkü fiyatlarla artık normale döndü kanımca. dayanak varlıkları ucuzlayan fonları biriktirmeyi tercih ediyorum daha çok. tekrar geri çekilirse devam ederim. ama 7.50 üstü biriktirmek için yeterince ucuz değil benim gözümde. muhtemelen oraya yerleşmek üzere.
MKK e-yatırımcı verilerine göre
EIB 0,074365 0,08%
SUC 2,491018 -0,01%
NNF 1,412635 0,01%
RBH 2,693234 0,41%
OPH 1,887087 -0,46%
MAC 0,062540 0,23%
AFO 0,098268 -1,07%
Yok hocam satmadım, ben hiç satmıyorum. Ak portföye güvenim sıfır açıkçası. Ama Aoy'u ( yenilenebilir temiz enerji fonu )bekliyorum , benchmarklarına göre nasıl oLacağınA bakacağım bir kaç hafta. En azından benchmarkı yakalayabilirse, ki hiç sanmıyorum ama o durumda ona girebilirim
Yer İmleri