1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
borsaya al sat yaparak takılan varda hala ayakta durabiliyorsa helal olsun. özellikle palanın yaptığı grafik üzerine çalışarak başarılı oluorsa. benim şahsi düşüncem ihtimal dahi vermiyorum. buna profesyonel piyasada ustaların ustaları dahil.
günaydım
ben şunu gene paylaşayım da
xu100/euro/usd
euro grfiği belli zaten ancak euro dolar grafiği daha stabil.!!
eurousd hafif tepki vermişken artı 2 değişkenli endekse bakılınca olası salınımın kanalları daha net.!!
xu100 de son düzlüğe tl bazlı baktığınızda diğerleri ile kıyaslarsanız TL bazlının euro dolar bazlı olanı indikatörü gibi..yani tl bazlı fiyatlamarda oluşan aşağı salınımlar eurodolardan rsi pu su gibi bir durum ancak tabi ki bu istatsitiksel..eski dip ve tepeleri oluşan destek ve yükselen düşen dip trendleri birleştirdiğinizde farklı bir bakış açısı sunabiliyor
euro dolar grafikli bakıldığında bizim tl bazlı endeksimizi daha smooth etmiş daha sağırlaştırmış tl bazlı tepkilerde eurousd daha onay vermiş gibi..
ÖRNEK 22 MART NACİ DİBİ TL BAZLI GERÇEK DİP DEĞİL DEMİŞ..
23 ocak ve 10 temmuz tepeleri bu 3 parametrede onaylı 26 nisan ve 16 temmuz dipleri TL BAZLI ikili dip gibi gözükse de euro dolar bazlı da yükselen dip trendi olmuş..bunun üstünde tutunursa ki o savaşı veriyor ikilidip çalıştı diyecekler
buyrun dip xu100 trendler ile eurusd trendler..
ilginç bir şekilde doğrulanmış ve aslına bakarsanız resmen avrupaya uygun
![]()
Son düzenleme : oyunagelenadam; 30-09-2021 saat: 07:04.
8,37 dahil altında kademeli dolarize olduğum için USDT aldığım için de 9,22 9,45 dolaylerında poz azaltırım..uygun hisselere daha çok girerim özellikle ihraç kalemi USD olanlara.!!
izleyelim bakalım dolar 8,99 da ne yapacak.!
yeni dolar zirvelerinde borsa dip yapacak mı kendi trendinde bunu izlemeli..işte bu yüzden bana göre önemli
seçimi kaybedeceklerini biliyorlar o nedenle yeni iktidarın yetkilerini kısıtlamak amaç...nagehan alçı denilen kadında dün yumurtlamış...yeni sistemde cumhurbaşkanının hiç yetkisi olmamalı çankaya'ya dönmeli ve politkanın p'sini dahi ağzına almamalı norveç kralı gibi sembolik olmalı demiş...beştepe'de ki saray ne olacak? bu kadın biliyorsunuz akp destekçisi ve yeni sisteme geçilirken en azılı savunuculardandı...ne oldu da birden çark etti düşünmek lazım...şimdiden alt yapı çalışmaları başladı yenilginin...kendileri kazanamayacaksa yeni gelenin yetkisi kısıtlı olsun hesabı yapıyorlar...
istedikleri kadar değiştirsinler kısıtlasınlar...yeni gelen iktidarda o maddeleri tekrar değiştirir...çok zor bişey değil...
Bu gitti yeni biri geldi nasıl düzeleceğiz. Memur dan emekliden çalışan dan çaldın. Üretime habire koydun. Beşli çete ve haramiler dışında herkes zor durumda. Bizim düzelmemiz yediğiniz tavuğun tekrar dan canlanmasına benziyor.
Verin bu kardeşinize yetkiyi. Bakın o paraları çalışanları nasıl getiriyor görün. Koşa koşa sıraya girecek çaldığını getirecek. Ha getirmezse keyfi bilir yedi ceddini kuruturum.
Yer İmleri