Maalesef, Atv izleyebilecek kabiliyet bizim bu topikte gelişmemiş burada kimsenin bu turkuaz grubu muydu neydi bunun yayınlarını izleyip sindirim sistemi arızası yaşamaması mümkün değil, mide asiditesini yükseltiyor bizde ,
her 10 dk için bir tablet talcid veya rennie gerekiyor![]()
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Cafe topiği gibi bu topikte sinek avlıyor,sarı liraylan kimse ilgilenmiyor oraya ağırlık vermek lazım ons altın 2700 dolara doğru gidiyor![]()
Bütün topikler durmuş, memlekette topikler de bile resesyon başlamış o derece
......
Yılmaz Özdil'in kalemini severim esprili dir genellikle, doğru bilgi verir, Samimidir , korkmaz..
Ancak bazı hususlar var ki tasvip etmiyorum fikirlerini,
Bunlardan bir tanesi Müge Anlı, Esra Erol, Didem Aslan programları , kendisi bu programların faydalı olduğuna inanıyormuş,hele Esra Erol un köyün veya mahallenin büyün adamlarının altına yatan o.rs.puların çocuklarına DNA testi yaptırıp baba aramasına ayar oluyorum, kötülüğü bu şekilde yaymak da kötülük en azından çocukların okuldan döndükleri saatlerde değil de gece yayınlanmalı bu b. Ok gibi programlar demiştim...
Bir başka husus ta kendisinin geçmişte star medya grubunda çalışması nedeniyle Cem Uzan ı biraz masum gösteren tarzı, Cem Uzanı borsa ile ilgilenmiş herkes Çukurova elektrik olayından bilmeyen tanımayan yoktur... Sahte senet bile piyasaya sürmüşlerdir fiziki olarak senet alınıp satıldığı dönemde..
Bunlar benim işime gelmez, yani demem o ki kimse ile yüzde yüz aynı fikirde olunmuyor hatta doğru net iken bile...
Bu bu ülkede nedense hep böyle.... Bir terslik çıkıyor hep...
Dün, İlhan Cihaner ı izledim Fatih Altaylı ile ,kendisi Yalçın Ayaslı nın vekili olmuş SBk ya karşı olayı da bayağı izledim ve anladım diye düşünüyorum iki tarafta pislik yapmış net... Hatta satır aralarında hem SBK nın hem Cihaner'in olay anlaşılıyor bunlar şekil üzerinden kapışıyorlar..
Ne gerek var da bu işlere bulaşıp 3 lira fazla para için adını kirletmeye adamı savunmak ile aklamaya çalışmak da farklı şeyler..
Yani para işe girince iyi olmuyor...
Son düzenleme : Desidero74; 23-09-2024 saat: 15:00.
Geçenlerde Emrah koooooş diye yazmıştınız.
Ahanda;
[emoji23]
https://youtu.be/6Qq22YsQWJg
Yer İmleri